Megan Fox: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν πίνει πια αλκοόλ και πραγματικά μας ξάφνιασε

Sabine Camhi
Megan Fox: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν πίνει πια αλκοόλ και πραγματικά μας ξάφνιασε

Μετά από αυτό που πέρασε, ίσως και εμείς να μην πίναμε ποτέ ξανά!

Η Megan Fox πρόσφατα έκανε μια συνέντευξη στην οποία ανέλυσε κάποιες από τις εμφανίσεις της μέσα στα χρόνια. Όταν έφτασε στην εμφάνιση της στις Χρυσές Σφαίρες το 2009, η Megan είπε μια ιστορία για τον λόγο που δεν πίνει πια, και αυτό οφείλεται σ' ένα συγκεκριμένο γεγονός.

Στην εκδήλωση, η όμορφη ηθοποιός ανέφερε πως καθόταν σε ένα τραπέζι με τους Jonas Brothers και την Blake Lively.



«Στις Χρυσές Σφαίρες βάζουν πάντα αυτά τα τεράστια μπουκάλια σαμπάνιας Moet & Chandon. Ήπια αρκετά ποτήρια. Τώρα δεν πίνω και αυτός είναι ο λόγος. Ήμουν επιθετική. Είπα διάφορα άσχημα πράγματα που δεν έπρεπε να είχα πει στο κόκκινο χαλί μετά από αυτό» είπε η Megan στο WWD σε μια νέα συνέντευξη.



Η συνέντευξη που αναφέρει η Megan ίσως είναι αυτή με την οικοδέσποινα του Ε!, Giuliana Rancic. Στην συνέντευξη τότε σύγκρινε τον εαυτό της με τον ηθοποιό Alan Alda. Είπε επίσης: «Είμαι τόσο τρομοκρατημένη που είμαι εδώ και ντρέπομαι. Φοβάμαι».

Megan Fox- Brian Austin Green: Το απίστευτο δημόσιο ξεκατίνιασμα στο Instagram

Σχολίασε επίσης τον λόγο που πήγε μόνη της στις Χρυσές Σφαίρες, χωρίς τον τότε σύντροφό της Brian Austin Green, λέγοντας: «Ο Brian δεν θέλει να είναι εδώ. Είναι άντρας. Είναι εγωιστής. Νομίζω ότι πιθανότατα ασχολείται με τη μουσική. Δεν νομίζω ότι νοιάζεται».