Πολύ διαφορετική η Nicole Kidman στα γυρίσματα της νέας της σειράς

Πολύ διαφορετική η Nicole Kidman στα γυρίσματα της νέας της σειράς

Πρόκειται για τηλεοπτική μεταφορά ενός πολύ διάσημου βιβλίου.

Στα γυρίσματα της νέας της σειράς βρίσκεται η ηθοποιός Nicole Kidman. Πριν μερικούς μήνες ανακοινώθηκε η τηλεοπτική μεταφορά του επιτυχημένου βιβλίου της Cecelia Ahern, Roar, και το όνομα της ηθοποιού συνδέθηκε κατευθείαν με την παραγωγή της.

Το Roar βρίσκεται στα σκαριά από το 2018 και περιλαμβάνει σύντομες ιστορίες γυναικών. Τα επεισόδια θα είναι μισής ώρας και, εκτός από την Kidman που είναι και παραγωγός της σειράς, θα περιλαμβάνει ηθοποιούς, όπως η Cynthia Erivo, η Merritt Wever και η Alison Brie.Το διαφορετικό look της Nicole Kidman

Η Kidman, ωστόσο, ανέβασε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα και δείχνει… άλλος άνθρωπος! Τα μαλλιά της είναι πολύ κοντά, κάτι που πιθανώς οφείλεται σε επιλογή περούκας.

Τα γυρίσματα άρχισαν στην California στις 28 Μαΐου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 18 Αυγούστου.Με δεδομένο το εξαιρετικό παρελθόν της ηθοποιού, ακόμα και πρόσφατα στον τηλεοπτικό τομέα με τη σειρά «Big Little Lies» (2017-2019), η μεταφορά του βιβλίου της Ahern προβλέπεται να γίνει μία από τις must σειρές που θα έχεις σίγουρα στο πρόγραμμά σου.

DPG Network