Ελένη Μενεγάκη: Η κοντινή φωτογραφία που δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο (photo)

Ελένη Μενεγάκη: Η κοντινή φωτογραφία που δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο (photo)

Μοναδική η ομορφιά της!

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αποδείξει ότι δεν έχει απολύτως κανένα θέμα με την εικόνα της. Γι’ αυτό, άλλωστε, την έχουμε δει ουκ ολίγες φορές με ατημέλητους κότσους στα μαλλιά, με χαλαρό ντύσιμο και με no make up look.

Η τελευταία φωτογραφία, όμως, που ανέβασε στο Instagram της αποδεικνύει περίτρανα πόσο όμορφη είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η Ελένη Μενεγάκη κάνει διακοπές στη Μήλο και η πόζα με την κόρη της Βαλέρια δείχνει πως είναι ίδιες!

Η κοντινή φωτογραφία της Ελένης

Η Ελένη Μενεγάκη αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές της στην Άνδρο, στο ξενοδοχείο που διατηρεί ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος.

Καθημερινά μοιράζεται ανέμελες στιγμές και πόζες της μέσα από το Instagram και μόλις πριν λίγο αποφάσισε να μας δείξει πώς είναι το πρόσωπό της χωρίς καθόλου μακιγιάζ και σε πολύ κοντινό πλάνο. Να, δες.

https://www.instagram.com/p/CRqT7WbrQvr

Τι να πει κανείς για αυτήν την ομορφιά! Η Ελένη στα 51 της χρόνια είναι άκρως εντυπωσιακή!

Η τηλεοπτική επιστροφή

Η Ελένη Μενεγάκη αυτήν την περίοδο ξεκουράζεται και γεμίζει τις μπαταρίες της για να επιστρέψει άκρως ανανεωμένη στην Αθήνα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η παρουσιάστρια, όπως έχει γίνει γνωστό, επιστρέφει δριμύτερη μετά από έναν χρόνο απουσίας, αυτήν τη φορά μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Στις αρχές Απριλίου, μάλιστα, το κανάλι ανακοίνωσε την επιστροφή της Ωραίας Ελένης με την εξής ανακοίνωση:

«Tο MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από έναν χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες!


Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022».