Kardashian-West: Ποιος είπε πως είναι στα μαχαίρια; Χθες ήταν μαζί και αυτή είναι η απόδειξη (video)

Kardashian-West: Ποιος είπε πως είναι στα μαχαίρια; Χθες ήταν μαζί και αυτή είναι η απόδειξη (video)

Πού βρέθηκαν και ποιος ήταν ο «ιερός» σκοπός που τους ένωσε...

Μπορεί η Kim Kardashian και ο Kanye West να παίρνούν διαζύγιο και οι φήμες να λένε πως η σχέση τους είναι άκρως τεταμένη, όμως τα γεγονότα άλλα δείχνουν.

Ο λόγος για την χθεσινή τους «κοινή εμφάνιση» στο Στάδιο Mercedes-Benz της Ατλάντα, που έκλεισε τα στόματα σε όσους υποστήριζαν πως Kim και Kanye δεν μιλιούνται.

O Kanye West εμφανίστηκε σε στο στάδιο της Ατλάντα, για να παρουσιάσει το άμπουμ του- ορόσημο για την καριέρα του. Ο Kanye παρουσίασε το 10ο άλμπουμ του με τίτλο "Donda" και οι εκπλήξεις ήταν πολλές.

Εκτός από την συνεργασία με τον Jay-Z (με τον οποίο όλοι υποστήριζαν πως χρόνια ήταν στα μαχαίρια), η εμφάνιση της Kim μαζί με τα 4 παιδιά τους, αποτέλεσε το γεγονός της βραδιάς.

Ο πραγματικός λόγος που η Kim Kardashian υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West

H Kim Kardashian ανέβασε 3 stories μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βάζοντας τέλος στις κακές γλώσσες που υποστηρίζουν πως δεν μιλούν καν.


https://www.instagram.com/p/CP3hYDHgCWh

Στην πρώτη φωτογραφία η Kim φαίνεται να βρίσκεται καθ΄οδόν, φορώντας το χαρακτηριστικό χρώμα στο νέο άλμπουμ του Kanye, το κόκκινο. Οι μπότες της το αποδεικνύουν.

kim kanye3

Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει την οροφή του σταδίου.

kim kanye2

Όσο για το video; Ξεκάθαρα αποκαλύπτει πού βρίσκεται...



To πρώην ζευγάρι, παρόλο που δεν είναι πια μαζί, πιστεύει ότι είναι σημαντικό να συνεχίσει να υποστηρίζει ο ένας τον άλλο στη ζωή και τη σταδιοδρομία τους.