Beyonce - Jay Z: Κάηκε το σπίτι τους στην Νέα Ορλεάνη (video)

Beyonce - Jay Z: Κάηκε το σπίτι τους στην Νέα Ορλεάνη (video)

Δες το video που προκαλεί σοκ από την ώρα της πυρκαγιάς.

Στις 4:15 τα ξημερώματα η πυροσβεστική υπηρεσία της Νέας Ορλεάνης δέχτηκε μια επείγουσα κλήση για πυρκαγιά που ξέσπασε σε ένα πανάκριβο αρχοντικό. Πού να ήξεραν πως οι ιδιοκτήτες της κατοικίας ήταν οι πασίγνωστοι Beyonce και Jay Ζ;

Τα πάντα έδειξαν πως ήταν καθαρός εμπρησμός. Η αρχική κλήση που δέχτηκε η πυροσβετική από κάτοικο της περιοχής, όπως αναφέρει το TMZ, έκανε λόγο στους αξιωματικούς για ένα ύποπτο άτομο που κινούταν στην περιοχή γι' αυτό και αμέσως έσπευσε και η αστυνομία για να ερευνήσει τους γύρω δρόμους.

O Zay-Z και η Beyonce ευτυχώς δεν ήταν εκεί τη στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά, ούτε και κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας ή της υπηρεσίας τους.


https://www.instagram.com/p/CRFIFGYFQBI

Το σπίτι που χαρακτηρίζεται για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική αλλά και τη διακόσμησή του, (πρόκειται για ένα αρχοντικό χτισμένο σε στυλ ισπανικού μπαρόκ) βρίσκεται στην περιοχή Garden της Νέας Ορλεάνης, σε μια από τις πιο ακριβές συνοικίες της πόλης.

To σπίτι της Miley Cyrus στο L.A σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου από τη μητέρα της (photos)

Χρειάστηκαν περίπου 2 ώρες με 22 πυροσβέστες για να σβήσουν πλήρως τη φωτιά και τώρα το διάσημο ζευγάρι πρέπει να οπλιστεί με υπομονή προκειμένου να καθαρίσει το αρχοντικό αλλά και να επιδιορθώσει τις ζημίες που έχει υποστεί ο εσωτερικός όσο και ο εξωτερικός χώρος του.

Κάτοικοι της περιοχής μάλιστα τράβηξαν σε video το συμβάν που μπορείς να δεις εδώ.



Δες πώς ήταν πριν την πυρκαγιά το υπερπολυτελές σπίτι τους...