Γάμος στη Γλυφάδα για την Κατερίνα Καινούργιου, κι έβαλε το πιο εντυπωσιακό φόρεμα

Γάμος στη Γλυφάδα για την Κατερίνα Καινούργιου, κι έβαλε το πιο εντυπωσιακό φόρεμα

Υπέρκομψη και εντυπωσιακή όπως πάντα.

Στη Μύκονο βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, τις προηγούμενες ημέρες όπου απόλαυσε τις διακοπές της. Το ταξίδι της αυτό συνδυάστηκε με καλή παρέα, φίλους και ξεκούραση, όμως η επιστροφή στην πρωτεύουσα ήταν αναγκαία. Η Κατερίνα βρέθηκε σε έναν γάμο και ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Προτού όμως βγάλεις λάθος συμπεράσματα να σου πούμε πως δεν ήταν η Κατερίνα αυτή που παντρεύτηκε, τα το μαθαίναμε άλλωστε, αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, αλλά ένα φιλικό ζευγάρι. Η παρουσιάστρια έδωσε το παρών σε έναν πολύ όμορφο γάμο στη Γλυφάδα και η ίδια ήταν όπως πάντα εντυπωσιακή.

katken85 222078352 521043792506318 861004565988343185 n

Το outfit που επέλεξε να βάλει στον γάμο

Σε ασπρόμαυρους τόνους κινήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου για τον γάμο αυτό, και το φόρεμα που επέλεξε να βάλει, ήταν αν μη τι άλλο πανέμορφο. Μακρύ αέρινο, με άνοιγμα στο πλάι που άφηνε ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της και off the shoulder, η Κατερίνα έκλεψε τις εντυπώσεις και οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram account της συγκέντρωσαν πάνω από 7χιλιάδες likes σε λιγότερο από μία ώρα.

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε τα πιο κομψά σανδάλια για all day εμφανίσεις

Το μαγευτικό τοπίο

Λίγα λεπτά πριν ανεβάσει τις φωτογραφίες στο account της η Κατερίνα Καινούργιου, έκανε κι ένα story στο προφίλ της, την πιο ωραία ώρα της ημέρας. Εκείνη που ο ήλιος είναι κοντά στη δύση του κι έχει ένα απίστευτο φως, που σε κάνει αδιαμφισβήτητα να μοιάζεις με επίγεια θεά. Τα χρώματα σε συνδυασμό με το make up look που επέλεξε να κάνει η Κατερίνα ήταν απλά φανταστικά, και η παρουσιάστρια πιο όμορφη από κάθε άλλη φορά.

Το φόρεμα που θέλεις να βάλεις κι εσύ στον επόμενο γάμο

Αν έχεις κι εσύ γάμο μέσα στον καλοκαίρι, η Κατερίνα σου έδειξε ακριβώς πως μπορείς να ντυθείς και να δείχνεις υπέροχη. Δεν ήταν too glam, ούτε όμως και casual, και όμως σου έδινε μια αίσθηση η οποία άνετα θα μπορούσε να περιγράφει με το κλασικό «too glam to give a damn».

Στο Instagram account της θα δεις όλες τις λεπτομέρειες για το look της, εάν θέλεις να το αντιγράψεις από την κορυφή έως τα νύχια.



Δες περισσότερες φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.