Η αλλαγή στο Instagram account του Άκη Πετρετζίκη από τότε που έγινε πατέρας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αλλαγή στο Instagram account του Άκη Πετρετζίκη από τότε που έγινε πατέρας

Έχεις παρατηρήσει την αλλαγή;

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του διανύει ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος στις 2 Ιουλίου 2021 έγινε μπαμπάς για πρωτη φορά στη ζωή του. Η σύντροφός του και αγαπημένη του Κωνσταντίνα, έφερε στον κόσμο πρώτο τους παιδάκι, την Παρασκευή στις 2 Ιουλίου και ο σεφ δήλωνε απλά πανευτυχής.

Έκανε κάποια story την ημέρα εκείνη στο Instagram account του, όμως κανείς δεν παρατήρησε την αλλαγή που συνέβη τότε και υπάρχει μέχρι και σήμερα.

Ο Άκης Πετρετζίκης έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Η ανακοίνωση της γέννησης του γιου του

Με ένα post στο Instagram account του ο Άκης Πετρετζίκης ανακοίνωσε στις 2/7/21 τη γέννηση του γιου του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία... Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!».

akis mpampas

Η αλλαγή στο account του

Έκτοτε ο Άκης Πετρετζίκης έκανε μια αλλαγή στο Instagram account του, την οποία όμως ελάχιστος κόσμος παρατήρησε. Αν τον ακολουθείς ίσως και να έχεις δει στο instagram πως στο account του εκεί που γράφει τα στοιχεία και όσα πρέπει να ξέρεις για εκείνον, αναφέρει και τη νέα του ιδιότητα.

«Greek chef και new dad (aka νέος μπαμπάς)», αναφέρεται κάτω ακριβώς από το όνομά του και αναρωτιόμαστε πόση παρατήρησαν την προσθήκη αυτή στο account του Άκη.

Άκης Πετρετζίκης: Το απίθανο ρεκόρ του γιου του στο Instagram!

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Την είδηση ότι η σύντροφος του Άκη Πετρετζίκη είναι έγκυος έκανε γνωστή η Soula Glamorous μέσα από το Instagram account της. «Επίσης να ευχηθούμε με έναν πόνο στη σύντροφο Άκη Πετρετζίκη και στον ίδιο», έγραψε συνοδεύοντας το story με ένα emoji μωρό.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ο Άκης Πετρετζίκης επιβεβαίωσε την είδηση της εγκυμοσύνης με ένα Insta Story που έδειχνε ένα αγοράκι να κρατάει μια πίτσα και τη λέξη «loading». Κάνοντας, μάλιστα, Swipe Up στο συγκεκριμένο Story μεταφερόσουν αμέσως στη συνταγή του γλυκού «μπαμπάς» στο site του Άκη Πετρετζίκη.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.