Η Britney Spears ποζάρει topless και οι fans τρελαίνονται

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Britney Spears ποζάρει topless και οι fans τρελαίνονται

Πάνω από ένα εκατομμύριο likes συγκέντρωσε η ανάρτησή της.

Η Britney Spears για αρκετά χρόνια υπήρξε ένα είδωλο της pop μουσικής βιομηχανίας. Μεσουράνησε τη δεκαετία του 90' μέχρι που οι μεταπτώσεις στην ψυχολογία της την οδήγησαν στη φάση που βρίσκεται σήμερα. Το συνεχόμενο κυνηγητό των παπαράτσι ακόμη και όταν ήταν έγκυος, οι κριτικές και τα σχόλια για την εμφάνισή της, συνέβαλλαν στην ψυχική αστάθεια της τραγουδίστριας, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να συνέρχεται.

Μέσα από το Instagram account της θα τη δεις συχνά, να χορεύει (λατρεύει τον χορό), να τραγουδά, αλλά και να ποζάρει με τον αγαπημένο της Sam Asghari. To τελευταίο διάστημα έχει γίνει τρομερός ντόρος γύρω από το όνομά της σε σχέση με τον πατέρα της και την διαχείριση της περιουσίας της, με το hashtag που κυριαρχεί στα social να είναι το #freeBritney. Βέβαια μετά τη φωτό που ανέβασε κι έγινε viral, οι fans τη λάτρεψαν διπλά.

Madonna υπέρ Britney: «Δώστε σε αυτή την γυναίκα επιτέλους τη ζωή της πίσω»

Η topless selfie στο Instagram

H Britney Spears μπορέι να μην έχει την οικογένειά της στο πλευρό της, αφού ο πατέρας της δεν την αφήνει λεπτό από την προσοχή του, έχοντας υπό τη διαχείρισή του και την περιουσίας της, έχει όμως όλους τους fans της, οι οποίοι κάθε μέρα όπου σταθούν και όπου βρεθούν φωνάζουν για την απελευθέρωσή της.

Μια topless φωτογραφία της, που ανέβηκε στο Instagram account της πριν από περίπου 8 ώρες και συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατομμύριο likes, έχει συγκεντρώσει πλήθος σχολίων που την επικροτούν για την τολμηρή κίνησή της, αλλά και ζητούν επιτέλους να την αφήσουν ήσυχη να ζήσει όπως θέλει.

britneyspears

Η φωτογραφία που κανείς δεν περίμενε να δει

Η αλήθεια είναι από την πως από την Britney γενικά περιμένεις να τα δεις όλα, όμως όχι να ποζάρει και topless έτσι στο account της.

Παρά την απρόσμενη φωτογραφία της, για πρώτη φορά η Britney έμοιαζε πολύ ήρεμη στη φωτογραφία και το βλέμμα της ήταν απόλυτα καθαρό και διαυγές. Δεν υπήρχε κάποιο caption στη φωτό, όμως οι fans ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα με την πόζα αυτή.



Τα σχόλια συμπαράστασης και αποθέωσης στη Britney

Δεν έχει περάσει ένα 12ωρο από τη στιγμή που η Britney ανέβασε την topless φωτογραφία της, και τα likes και τα σχόλια πήραν φωτιά στο Instagram.

«Αυτό είναι το μήνυμα: Θέλει να ελευθερωθεί», έγραψε ένας fan σε σχόλιο, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Θα σπάσεις το Internet». Οι fans λατρεύουν τη Britney και θέλουν να τη δουν και πάλι ελεύθερη και χαμογελαστή.