Θυμάσαι την Ειρήνη από τις Hi-5; Δες πώς είναι σήμερα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Θυμάσαι την Ειρήνη από τις Hi-5; Δες πώς είναι σήμερα

Πόσο θα θέλαμε να δούμε ένα reunion.

 

Ήταν το 2003 όταν μέσα από το reality show Popstars δημιουργήθηκε ένα γυναικείο συγκρότημα. Οι Hi-5 έμελλε να αλλάξουν τη ζωή μας στη μουσική και να μας κάνουν να ταυτιστούμε ιδιαίτερα μαζί τους, αφού ήταν 5 κορίτσια τόσο διαφορετικά μεταξύ τους, που όμως δημιούργησαν το καλύτερο γυναικείο band.

Μαρλέν Αγγελίδου, Shaya, Ειρήνη Ψυχράμη, Φρόσω Παπαχαραλάμπους και Νάνσυ Στεργιοπούλου ήταν τα κορίτσια που αποτελούσαν το συγκρότημα και μαζί τους περάσαμε δύο υπέροχα μουσικά χρόνια. Το group δημιουργήθηκε το 2003, και διαλύθηκε το 2005. Έχεις δει όμως κάποιο από τα κορίτσια σήμερα;

Δεν φαντάζεσαι ποια τραγουδίστρια των Hi-5 έγινε μαμά και δεν το καταλάβαμε

Η Ειρήνη Ψυχράμη με τη φανταστική φωνή

Η Ειρήνη Ψυχράμη ήταν ένα από τα κορίτσια μέλη του συγκροτήματος, και ένα από αυτά που έχουμε βρει στα social media κι έχουμε δει που βρίκσεται και τι κάνει 18 χρόνια μετά τη δημιουργία του group. Αδερφή της Αντιγόνης Ψυχράμη, η Ειρήνη υπήρξε από τις αγαπημένες μας τραγουδίστριες, με φωνή που πάντα μας μάγευε.

Σήμερα έχει ένα παιδάκι που λατρεύει (έγινε μαμά σχετικά πρόσφατα) ενώ την είδαμε να πρωταγωνιστεί και στη σειρά Μην Ψαρώνεις, που έβλεπες μέσα από τη συχνότητα του Αnt1. Αν με ρωτάς θα έλεγα πως παραμένει ακόμη το ίδιο όμορφη και γοητευτική, όπως ακριβώς ήταν το 2003.

hi 52

Ξέρω τι ζητάω...

Αυτό ήταν το τραγούδι με το οποίο έχει ταυτιστεί πιο πολύ το μουσικό κοινό των Hi-5 και δεν υπάρχει φορά που δεν το χορεύεις όταν το ακούς κάπου έξω. Τα πέντε κορίτσια αποτέλεσαν το αγαπημένο μας girl band τη διετία 2003-2005 και υπάρχουν φορές που ακόμη και σήμερα θα βάλουμε να ακούσουμε τα τραγούδια τους.

Μόνο τρεις από τις κοπέλες έχουμε δει που βρίσκονται σήμερα και αυτές είναι οι Μαρλέν, Shaya και Ειρήνη. Φρόσω και Νάνσυ εξαφανίστηκαν από το προσκήνιο, ενώ δεν υπάρχει μέχρι στιγμής και κάποιο στίγμα τους στα social media, εκτός από κάποια fan pages.



Η Ειρήνη σήμερα με την αδερφή της Αντιγόνη

Η Ειρήνη πάντως είναι μια πολύ όμορφη γυναίκαι και μαμά πλέον και αν θέλεις να δεις πως είναι γιατί δεν την ακολουθείς, μπορείς απλά να δεις τις φωτογραφίες που η ίδια ανέβασε με την Αντιγόνη στην παραλία, με τις δυο τους να φορούν summer outfits.



Μοιάζουν αρκετά πάντως, δεν νομίζεις;