Ο Ηλίας Μπόγδανος έγινε καλά και απολαμβάνει τη θάλασσα με την κούκλα σύντροφό του

Ο Ηλίας Μπόγδανος έγινε καλά και απολαμβάνει τη θάλασσα με την κούκλα σύντροφό του

Μετά την ανησυχία που προκάλεσε στο κοινό του, ποζάρει αγκαλιά με το κορίτσι του στον ήλιο.

Πάνε πια δύο εβδομάδες από τότε που κυκλοφόρησαν τα νέα ότι ο Ηλίας Μπόγδανος έπασχε από κορωνοϊό. Ήταν το επόμενο κρούσμα παίκτη Survivor μετά τον James Καφετζή, τη Χριστίνα Κεφαλά και τη Νικολέτα Μαυρίδη, με τον ίδιο τον τραγουδιστή να δηλώνει τις πρώτες ημέρες καλά και με ήπια συμπτώματα.

Η κατάστασή του, όμως, χειροτέρεψε, φτάνοντας σε σημείο να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και να κάνει story από το κρεβάτι του με καλώδιο για παροχή οξυγόνου. «Ένα μικρό update για την υγεία μου: Από χθες νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο, σίγουρα για το καλύτερο. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Ελπίζω σύντομα κοντά σας. Με αγάπη, Η. <3», είχε γράψει.



Στο νοσοκομείο με οξυγόνο ο Ηλίας Μπόγδανος: Τα σχόλια συμπαράστασης στο Twitter

Η ανάρρωσή του και τα μπάνια του με τη σύντροφό του

Εδώ και μερικές μέρες, ευτυχώς, η κατάστασή του βελτιώθηκε. Ο Μπόγδανος έγινε καλά από τον COVID-19 και κάνει όλο και συχνότερα αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο Instagram από τις εξόδους του.




Ανάμεσα σε αυτές ήταν και ένα repost ιστορίας της κούκλας συντρόφου του, Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου, με τους δυο τους να βρίσκονται στην παραλία και να απολαμβάνουν τον ήλιο και την αμμουδιά μπροστά στη θάλασσα.

Το κορίτσι του τον κρατάει και τον φιλάει πολύ τρυφερά και το θέαμα είναι πραγματικά αξιολάτρευτο.