Η Κατερίνα Μουτσάτσου σε μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της: Βάφτισε τον δεύτερο γιο της

Η Κατερίνα Μουτσάτσου σε μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της: Βάφτισε τον δεύτερο γιο της

Στην Αίγινα πραγματοποιήθηκε το μυστήριο.

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Κατερίνα Μουτσάτσου. Η ηθοποιός, που ζει τα τελευταία χρόνια στην Αμερική με την οικογένειά της, ήρθε στη χώρα μας για καλοκαιρινές διακοπές και επί τη ευκαιρία βάφτισε και τον ενός έτους γιο της.

Ο γιος Ελληνίδας ηθοποιού παίζει με την κόρη του Bradley Cooper (video)

Η βάφτιση στην Αίγινα

Στην Αίγινα βάφτισε το δεύτερο παιδάκι της, τον ενός έτους γιο της, η Κατερίνα Μουτσάτσου. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από το Instagram account της.

«Σήμερα γιορτάζουμε - και ζούμε. Αύριο ποιος ξέρει», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/CRueW82ry36

Και ο νονός του μικρού, Φίλιππος Δεσύλλας, δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με το βαφτιστήρι του γράφοντας χαρακτηριστικά: «Όταν μου ζητησαν να γίνω νονός σε αυτό το παιδί είπα αμέσως ναι, γιατί αισθάνθηκα ότι θα είμαι και πνευματικός και πατέρας και ό,τι μου ζητήσει! Το όνομα αυτού Αιμιλιανός-Ωρίων. Ευχαριστώ Κατερίνα και Τσαρλς».

https://www.instagram.com/p/CRxD0YQrboX

Η γνωριμία της Κατερίνας Μουτσάτσου με τον σύζυγό της, Τσαρλς Κόμο

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός αποκάλυψε τον… ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο γνώρισε τον σύζυγό της, Τσαρλς Κόμο. «Ήμουν καλεσμένη σε μια πρεμιέρα φίλου σε ένα underground σινεμά και κάθισα δίπλα του. Εκείνος, όμως, δεν ήταν καλεσμένος. Κανονικά θα πήγαινε να δει άλλη ταινία, αλλά είχε αργήσει. Είδε το κόκκινο χαλί, όλη αυτήν την κινητικότητα, προσποιήθηκε ότι είναι καλεσμένος και μπήκε μέσα. Εγώ έφθασα αργά, δεν υπήρχαν θέσεις και άκουσα να λένε “Όποιος έχει κενή θέση δίπλα του να σηκώσει το χέρι”. Έτσι κάθισα δίπλα του.

Και συνέχισε: «Εν τω μεταξύ δεν τον πρόσεξα καν, γιατί είχε μια τρομερή ομοιότητα με τον George Clooney και εμένα ο Clooney δεν μου αρέσει… Τέλος πάντων, μπορεί ο George να μην είναι του τύπου μου, αλλά τον παντρεύτηκα, τι να κάνουμε τώρα; Μου έπιασε, λοιπόν, κουβέντα στο τέλος της ταινίας, αν και εγώ δεν τον είχα προσέξει, δεν τον υπολόγιζα καν. Άκουσε το όνομά μου και με ρώτησε αν είμαι Ελληνίδα, κάτι που μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως με ρωτάνε αν είμαι Ρωσίδα, Ισπανίδα, Μεξικάνα. Μου είπε ότι είχε ζήσει στην Αθήνα και ότι πηγαίνει στο ACS, γιατί ο μπαμπάς του ήταν διευθυντής του σχολείου. Οπότε ξαφνικά υπήρχε ένα κοινό σημείο».



Ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας

Η Κατερίνα Μουτσάτσου παντρεύτηκε μυστικά με τον Charles Como το 2013 στο Los Angeles με πολιτικό γάμο. Τον Ιανουάριο του 2017 έγινε μαμά για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο τον πρώτο γιο της, ενώ οκτώ μήνες αργότερα παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο στην Αίγινα.

Τον Ιούνιο του 2020, η ηθοποιός έγινε μαμά για δεύτερη φορά φέρνοντας στον κόσμο τον δεύτερο γιο της που πλέον έχει το όνομα Αιμιλιανός-Ωρίων.