Η Ελένη Τσολάκη φωτογραφίζεται χωρίς μακιγιάζ και είναι πιο λαμπερή από ποτέ

148 SHARES

Το κοινό της λάτρεψε τη φωτογραφία και γέμισε την ανάρτηση με σχόλια.

Από τις 5 Ιουλίου, η Ελένη Τσολάκη ανέλαβε την παρουσίαση μίας νέας εκπομπής στο Open TV και, έκτοτε, κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές με το «Καλοκαίρι Not» και το λαμπερό της χαμόγελο. Εκεί, ασχολείται με κάθε θέμα της επικαιρότητας, γίνοντας πολλές φορές trend στο Twitter.

Το φωτεινό κορίτσι της τηλεόρασης, που έκανε ντεμπούτο το 2006 στην ηλικία των 20 ετών στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, έχει και έναν πολύ δυνατό λογαριασμό στο Instagram με 197 χιλιάδες followers.

Καλοκαίρι #not: Η πρώτη εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και τα σχόλια στο Twitter

 

Η no makeup photo της Ελένης Τσολάκη

Με αυτούς είναι που μοιράζεται εμφανίσεις της, επαγγελματικά σχετιζόμενες αναρτήσεις αλλά και πιο καθημερινές της σκέψεις. Πρόσφατα, έκανε ένα post στο οποίο φωτογραφίζεται χωρίς μακιγιάζ και είναι πιο λαμπερή από ποτέ.


Τη φωτογραφία συνόδευσε με το caption: «Happiness #summer #summervibes #smile #laugh #love #dreamsetup #dreamon #live #faith»


Η Τσολάκη έγινε άλλη μία διάσημη που αποφάσισε να φωτογραφηθεί χωρίς μακιγιάζ και να στηριχτεί στη φυσική της ομορφιά. Φυσικά, το κοινό την επιβράβευσε με likes και σχόλια.

Δες μερικά από αυτά στην παρακάτω gallery.

148 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ