Angelina Jolie – Brad Pitt: Aπομακρύνθηκε ο δικαστής που διαχειρίζονταν το διαζύγιο τους

Sabine Camhi
Angelina Jolie – Brad Pitt: Aπομακρύνθηκε ο δικαστής που διαχειρίζονταν το διαζύγιο τους

Πέτυχε την πρώτη της νίκη στη δίκη η Jolie! Το σίριαλ του διαζυγίου από τον Brad Pitt δείχνει να έχει πολλά επεισόδια ακόμα. 

Angelina Jolie και Brad Pitt βρίσκονται στα δικαστήρια για την επιμέλεια των παιδιών τους από τότε που η Jolie υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2016. Τον περασμένο Μάιο ο δικαστής John Ouderkirk, είχε αποφασίσει υπέρ του Brat Pitt, επιτρέποντας τοy να έχει κοινή επιμέλεια των παιδιών με την πρώην σύζυγό του.

Την Παρασκευή, όμως, το δικαστήριο της Καλιφόρνια δέχτηκε την έκκληση της Angelina Jolie για απομάκρυνση του δικαστή από την υπόθεση, δηλώνοντας πως «παραβίασε τις ηθικές του υποχρεώσεις».

Ο λόγος που η Jolie ζητήσει να αποκλειστεί ο Ouderkirk είναι επειδή δεν είχε «εξηγήσει με σαφήνεια τις επιχειρηματικές του σχέσεις με έναν από τους δικηγόρους του Pitt». Επίσης, η ηθοποιός επέκρινε την απόφαση του δικαστή Ouderkirk να μην επιτρέψει στα παιδιά τους να καταθέσουν στο δικαστήριο.

Να σημειωθεί πως η Jolie είχε ζητήσει την απομάκρυνση του Ouderkirk από τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά τότε δεν είχε γίνει δεκτό το αίτημά της.

Brad Pitt-Angelina Jolie: Ξανά στα δικαστήρια όχι για τα παιδιά τους- Αυτό που διεκδικούν σαν τρελο



Συνεπώς, ακυρώνεται η απόφαση που αναγνώριζε στον γνωστό ηθοποιό περισσότερο χρόνο με τα πέντε ανήλικα παιδιά του.

Ένας εκπρόσωπος του Brad Pitt είπε πως η απόφαση βασίστηκε σε καθαρά τεχνικά ζητήματα. «Υπήρχε ένας απίστευτος όγκος στοιχείων που οδήγησε τον δικαστή να λάβει την καλύτερη απόφαση για τα παιδιά. Με αυτόν τον γνώμονα θα συνεχίσουμε κι εμείς, το καλύτερο για τα παιδιά» πρόσθεσε.