Γιώργος Λιανός: Δείχνει για πρώτη φορά τα πρόσωπα των γιων του (video)

Γιώργος Λιανός: Δείχνει για πρώτη φορά τα πρόσωπα των γιων του (video)

Του μοιάζουν απίστευτα!

Ο Γιώργος Λιανός είναι μπαμπάς τεσσάρων υπέροχων παιδιών και σε κάθε του συνέντευξη δεν διστάζει να παραδεχθεί πόσο ευτυχισμένος είναι. Ο παρουσιαστής έχει αποκτήσει τρία παιδιά από τον πρώτο του γάμο, δυο γιους και μια κόρη, και άλλη μία κόρη με τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα.

Μέχρι τώρα ο παρουσιαστής δεν είχε δείξει ποτέ το πρόσωπο κανενός από τα παιδιά του, αλλά με ένα post στο Instagram σήμερα αποφάσισε… να μας συστήσει τους γιους του.

Γιώργος Λιανός: Πιο αδύνατος από ποτέ επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο (photos)

Οι γιοι του Γιώργου Λιανού

Ο Γιώργος Λιανός δημοσίευσε ένα βίντεο και αποκάλυψε για πρώτη φορά στο Instagram τα πρόσωπα των δυο γιων του, του Κωνσταντίνου και του Ιάσωνα.

Ο παρουσιαστής απολαμβάνει τις διακοπές του με τα παιδιά του στη Ρόδο, όπως καταλάβαμε από τα hashtags, και αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers τους μερικές χαριτωμένες στιγμές με τους γιους του.

https://www.instagram.com/p/CRyX4LZlN0s/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως βλέπεις στο βίντεο οι δυο γιοι του μοιάζουν πολύ στον Γιώργο Λιανό.

Μπαμπάς για τέταρτη φορά φέτος

Ο Γιώργος Λιανός έγινε μπαμπάς για τέταρτη φορά στις αρχές Μαρτίου 2021. Η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και για αυτό ο παρουσιαστής είχε κάνει τότε ένα ταξίδι-αστραπή από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα.



«Έχω τρία παιδιά που ετοιμάζονται να κάνουν τηλεκπαίδευση και ένα τέταρτο στην κούνια. Για αυτόν τον λόγο γύρισα, γιατί είχαμε γεννητούρια. Τα παιδιά έχουν τρελαθεί με την μπέμπα. Δεν έχω καταλάβει ακόμη πώς είναι να έχεις τέσσερα παιδιά. Προς το παρόν είναι μωράκι. Την μπέμπα θα τη δω λίγες μέρες και μετά θα κάνει υπομονή. Μόλις τελειώσει η καραντίνα πρέπει να φύγω για τον Άγιο Δομίνικο», είχε πει ο Γιώργος Λιανός στον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής του Sfera 102,2.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @giorgoslianoss