Γιώργος Λιανός: Πιο αδύνατος από ποτέ επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο (photos)

Γιώργος Λιανός: Πιο αδύνατος από ποτέ επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο (photos)

Ο παρουσιαστής του Survivor γύρισε στην Ελλάδα λίγο πριν τον ημιτελικό και τον τελικό του reality.

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 Ιουλίου και τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στην Αθήνα αντίστοιχα. Για τον λόγο αυτό ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στη χώρα μας και, μάλιστα, είναι πιο ανανεωμένος από ποτέ.

Survivor: Ο Λιανός αποκαλύπτει τι θα έκανε αν ήταν στη θέση του Λιβάνη

Πιο αδύνατος από ποτέ ο Γιώργος Λιανός

Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα και όπως θα δεις στις φωτογραφίες της gallery είναι πιο αδύνατος από ποτέ. Ο παρουσιαστής, φορώντας μαύρη βερμούδα και άκρως καλοκαιρινό πουκάμισο, έκανε δηλώσεις στις κάμερες που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» σχολιάζοντας με χιούμορ πως γύρισε χωρίς τις βαλίτσες του.

«Μας αγάπησε ο Άγιος Δομίνικος και δεν μας έστειλε τις βαλίτσες. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι το φετινό νομίζω και για τα παιδιά, τα οποία το έζησαν και σε αυτό νομίζω πως οφείλεται και η επιτυχία. Το γεγονός ότι το είχα ξανακάνει δεν με άγχωσε. Είναι μια ομαδική δουλειά, το casting ήταν καταπληκτικό και βγήκε ένα ωραίο αποτέλεσμα», είπε στις κάμερες ο Γιώργος Λιανός.

https://www.instagram.com/p/CO-h2XklJy0

Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν γνωρίζει τι θα κάνει του χρόνου και ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, ο Γιώργος Λιανός αρκέστηκε να πει: «Είναι πολύ νωρίς για να συζητάμε για του χρόνου. Κάτσε να ολοκληρώσουμε αυτό πρώτα».

Για τέταρτη φορά μπαμπάς

Μπαμπάς για τέταρτη φορά έγινε ο Γιώργος Λιανός την 1η Μαρτίου 2021 μιας και η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος εκείνη τη μέρα μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία συμμετέχει στον Sfera 102,2. Γι' αυτόν τον σκοπό, άλλωστε, είχε έρθει στην Ελλάδα τότε από τον Άγιο Δομίνικο.



«Έχω τρία παιδιά που ετοιμάζονται να κάνουν τηλεκπαίδευση και ένα τέταρτο στην κούνια. Για αυτόν τον λόγο γύρισα, γιατί είχαμε γεννητούρια. Τα παιδιά έχουν τρελαθεί με την μπέμπα. Δεν έχω καταλάβει ακόμη πώς είναι να έχεις τέσσερα παιδιά. Προς το παρόν είναι μωράκι. Την μπέμπα θα τη δω λίγες μέρες και μετά θα κάνει υπομονή. Μόλις τελειώσει η καραντίνα πρέπει να φύγω για τον Άγιο Δομίνικο», είχε δηλώσει τότε ο Γιώργος Λιανός για τη νεογέννητη κορούλα του.