Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε το ωραιότερο cut-out ολόσωμο και ζηλέψαμε (+10 για να διαλέξεις)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε το ωραιότερο cut-out ολόσωμο και ζηλέψαμε (+10 για να διαλέξεις)

Η παρουσιάστρια μας δείχνει πώς να είμαστε κομψές και σέξι στην παραλία.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν αναμφίβολα ένα από πολυσυζητημένα τηλεοπτικά πρόσωπα της χρονιάς. Η παρουσιάστρια του "Love It" έχει ήδη ανανεώσει με τον ΣΚΑΙ για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν όπου θα επιστρέψει ανανεωμένη στους δέκτες μας.

Η εμφάνιση με μαγιό που έκλεψε τις εντυπώσεις

Μετά το εντυπωσιακό φινάλε της εκπομπής της, η Ιωάννα απολαμβάνει ξέγνοιαστη την παύση από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και δεν σταματά να μοιράζεται φωτογραφίες της με μπικίνι. Οι υπέροχες αναλογίες της αναδεικνύονται σε κάθε μαγιό που επιλέγει να φορέσει, με το τελευταίο της post να συγκεντρώνει περισσότερα από 22 χιλιάδες likes.

Η Ιωάννα Μαλέσκου υιοθέτησε το μεγαλύτερο denim trend της σεζόν. Κάνε κλικ εδώ για να το ανακαλύψεις.

maleskou2

Η Ιωάννα Μαλέσκου επέλεξε πράσινο cut out ολόσωμο και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η οικοδέσποινα του "Love It" πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με πράσινο cut-out ολόσωμο και όπως ήταν αναμενόμενο, αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της. Τα ολόσωμα μαγιό με κοψίματα είναι ό,τι πιο σέξι μπορείς να επιλέξεις φέτος αφού κολακεύουν τη μέση ενώ μπορούν να φορεθούν και ως κορμάκι με τα αγαπημένα σου σορτς, με παντελόνια και φούστες.

Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε το crop top με τον πιο chic τρόπο- Πώς θα αντιγράψεις το look

Πηγή κεντρικής: @imaleskou

Στη gallery που ακολουθεί βρήκα και συγκέντρωσα για εσένα μερικά από τα πιο στυλάτα cut out ολόσωμα μαγιό για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο.