Θοδωρής Μαραντίνης: Η εξομολόγηση για τη σχέση του με τη Σίσσυ Χρηστίδου σήμερα (video)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Θοδωρής Μαραντίνης: Η εξομολόγηση για τη σχέση του με τη Σίσσυ Χρηστίδου σήμερα (video)

Ποια είναι η σχέση του με την παρουσιάστρια δύο χρόνια μετά;

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε το Πάσχα του 2019 η είδηση του χωρισμού της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη στην ελληνική showbiz. Με μία κοινή ανάρτηση η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής ανακοίνωναν τον χωρισμό τους τονίζοντας πάντα πως παραμένουν δύο φίλοι για χάρη των παιδιών τους.

Κανείς δεν είχε καταλάβει πως οι δυο τους περνούσαν κρίση και η είδηση του διαζυγίου τους ήταν από αυτές που ξάφνιασε το κοινό και τους followers. Η Σίσσυ πόσταρε ένα κείμενο που αναστάτωσε τη show biz:

sissychristidou 56749594 396770951164719 616837069475279306 n

Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης: Τι είχαν πει για τον χωρισμό τους;

Το πρώην ζευγάρι είχε ταξιδέψει μαζί με το Νίκο Κοκλώνη το 2018 στο Νεπάλ με τη συνέντευξη αυτή να θεωρείται προφητική. Ο παρουσιαστής τους είχε ρωτήσει αν υπάρχει κάτι που θα τους οδηγούσε στο να μη μιλάει ο ένας στον άλλο και o Θοδωρής Μαραντίνης είχε απαντήσει: «Η σχέση μας είναι φωτιά με φωτιά».

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους

Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε συμπληρώσει: «Έχουμε πει σε φάσεις να χωρίσουμε αλλά δε νομίζω ότι ο Θοδωρής μου έχει δώσει σημασία. Ποτέ δεν έχουμε φτάσει σε αυτό. Εγώ έχω φτάσει να πω κουβέντες αλλά ποτέ να το κάνω πράξη».

Τι λέει δύο χρόνια μετά ο Θοδωρής Μαραντίνης για τη σχέση του με τη Σίσσυ Χρηστίδου;

Ο τραγουδιστής των Onirama έδωσε μια συνέντευξη στον Real Fm και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μάρκο, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς είναι σήμερα, δύο χρόνια μετά τον χωρισμό, η σχέση του με τη Σίσσυ Χρηστίδου:

«Η αλήθεια είναι ότι πάντα, πέρα από τυχόν διαφωνίες ή διαφορετική αντίληψη στον τρόπο ζωής ή οτιδήποτε, προσπαθούσαμε και προσπαθούμε ακόμα και τώρα που είμαστε χωρισμένοι, να βάζουμε τα παιδιά μπροστά. Είναι πολύ σημαντικό πέρα από οποιαδήποτε διαφωνία μπορεί να έχεις.

Ο καθένας όταν κάνει παιδιά, ουσιαστικά, κάπως μασάει και αναμεταδίδει αυτά που έμαθε στο δικό του σπίτι καλώς ή κακώς. Όποτε μοιραία το ζευγάρι φέρνει δυο διαφορετικούς κόσμους στην ανατροφή παιδιών και τυχαίνει να υπάρχουν διαφωνίες. Όποτε αυτό, έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή πρέπει να το φιλτράρεις και να βρεις την ισορροπία. Θέλει δουλειά αυτό. Εμείς δουλεύουμε, τη βρίσκουμε, και τη χάνουμε συνέχεια. Το θέμα είναι όμως να συνεχίζεις να δουλεύεις επί τούτου.

Οι γιοι μου είναι 13 και 8 ετών. Βρίσκω χρόνο με τα παιδιά. Το καλό αυτής της διετίας, με την πανδημία και όλα αυτά, είναι ότι είχαμε χρόνο να κάνουμε πολλά πράγματα παρέα. Αυτό βοήθησε πολύ. Έχω πάρα πολλές ελεύθερες μέρες και μπορώ. Το να είμαι με τα παιδιά μου κοντά για εμένα είναι πολύ σημαντικό και νιώθω πολύ όμορφα με τη σχέση που έχουμε διαμορφώσει».».