Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Paris Hilton; Τι απαντά η ίδια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Paris Hilton; Τι απαντά η ίδια

Έγκυος η Paris Hilton; Η είδηση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου σε χρόνο dt.

To Hollywood είναι όλο εκπλήξεις και αυτό αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά με την είδηση που μόλις κυκλοφόρησε: Η Paris Hilton είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Ένα νέο δημοσίευμα κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία λεπτά, και αυτό αναφέρει πως η διάσημη κληρονόμος και ο αρραβωνιαστικός της, Carter Reum, περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι!



Η 40χρονη reality star και κληρονόμος αποκάλυψε τον Ιανουάριο του 2021 ότι είχε ξεκινήσει θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης προκειμένου να αποκτήσει ένα παιδί.

Έτοιμη να γίνει μαμά η Paris Hliton

Το Page Six αναφέρει τώρα ότι είναι έγκυος, αλλά δεν έχουμε ακούσει καμία επίσημη επιβεβαίωση από τους εκπροσώπους της. Stay tuned όμως γιατί σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις γύρω από αυτή τη χαρούμενη είδηση, που όλοι ελπίζουν να είναι αληθής.

Η τελευταία εμφάνιση της Paris Hilton

Η Paris έκανε την τελευταία της εμφάνιση στις 12 Ιουλίου 2021 στο West Hollywood της California παρέα με την ξαδέρφη της Farrah Aldjufrie.

Η 40χρονη σταρ βρίσκεται εν μέσω γυρισμάτων για τη νέα της σειρά στο Netflix Cooking with Paris, και ο φακός την είχε απαθανατίσει με την 32χρονη ξαδέρφη της σε μια βόλτα στην πόλη.



Στις φωτογραφίες αυτές τίποτα δεν προδίδει εγκυμοσύνη, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να βρίσκεται στους πρώτους μήνες, που ακόμη δεν είναι ορατή.

Ο αρραβώνας με τον Carter Reum

Στις 13 Φεβρουαρίου 2021, μία ημέρα πριν από τη γιορτή των Ερωτευμένων, έγινε η πολυπόθητη πρόταση γάμου, στη διάσημη κληρονόμο. Τα νέα έκανε γνωστά η Vogue και ναι, η 40χρονη Paris Hilton είπε το ναι στον εκλεκτό της καρδιάς της Carter Reum που είναι επίσης 40 ετών.

Ο Reum έκανε πρόταση στην Paris με ένα δαχτυλίδι από τον Jean Dousset, με τη χρυσή κληρονόμο να δηλώνει στη Vogue πως ανυπομονεί να ξεκινήσει το επόμενο κεφάλαιο της ζωής της με έναν τόσο υποστηρικτικό σύντροφο.

Στο site της, parishilton.com, η 40χρονη έχει μια σειρά από φωτογραφίες της μυστικής πρότασης που έλαβε χώρα στην παραλία κάτω από τους κοκοφοίνικες σε ένα πραγματικά ειδυλλιακό τοπίο.

paris19

Πέντε μήνες μετά τον αρραβώνα έρχεται και η είδηση της εγκυμοσύνης. Τι απαντά όμως η Paris για την εγκυμοσύνη; Η ίδια έσπευσε να σχολιάσει την είδηση στο podcast της!

paris

Διάβασε στην gallery τι παραδέχτηκε η Χρυσή κληρονόμος