Σμαράγδα Καρύδη: Ποζάρει με μπικίνι και γραμμωμένους κοιλιακούς (photo)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σμαράγδα Καρύδη: Ποζάρει με μπικίνι και γραμμωμένους κοιλιακούς (photo)

Ποια δεν θα ήθελε τις αναλογίες της Σμαράγδας Καρύδη.

Η Σμαράγδα Καρύδη ξεκίνησε ήδη τις διακοπές της, στο αγαπημένο της νησί, την Αίγινα.

Η 51χρονη ηθοποιός έχει ήδη μαγνητοσκοπήσει τις εκπομπές για το Celebrity Game Night, στο οποίο θα τη βλέπεις ξανά από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Όταν δεν είναι στην τηλεόραση τη βλέπεις μέσα από το Instagram account της, το οποίο και ανανεώνει με αναρτήσεις αρκετά συχνά. Και κάπως έτσι είδαμε και τη νέα ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανέβασε.

Σμαράγδα Καρύδη: Η απίθανη πόζα με μαγιό στην πιο καλοκαιρινή διάθεση (photo)

Γραμμωμένοι κοιλιακοί και μπικίνι για τη Σμαράγδα Καρύδη

Η Σμαράγδα αγαπά το pilates και αυτό φαίνεται και στο σώμα της. Η 51χρονη ηθοποιός διαθέτει ένα σούπερ γυμνασμένο σώμα και οι κοιλιακοί της μιλούν μόνοι τους κάθε φορά που τους βλέπεις στο Instagram account της. Γραμμωμένοι μέχρι εκεί που δεν πάει, οι κοιλιακοί της Σμαράγδας σε κάνουν να σκέφτεσαι διπλά αν θας φας εν τέλει εκείνο το burger που ήθελες ή αν θα κάνεις γυμναστική και ασκήσεις κοιλιακών.


https://www.instagram.com/p/CR1WOTFpYNK

Και αυτό συνέβη ξανά με τη νέα της ανάρτηση. Όπως ήδη έχεις περίπου δει στην κεντρική φωτογραφία η Σμαράγδα ανέβασε το απόγευμα της Τρίτης (27/7/21) μια φωτογραφία, στην οποία φορά μόνο το μαύρο μπικίνι της και ποζάρει στην κάμερα σε ασπρόμαυρο φόντο μπροστά στο σπίτι της, στην Αίγινα.

Fit στα 51!

Τη Σμαράγδα όταν δεν την βλέπεις στην τηλεόραση, μπορείς να τη βρεις στην Αίγινα, στο σπίτι της, μέρος που όπως έχει δηλώσει είναι το αγαπημένο της. Αν είσαι στο νησί και την πετύχεις από κοντά, τότε θα δεις με τα ίδια σου τα μάτια, πως το Instagram της δεν ψεύδεται, κι έχει πράγματι αυτές τις αναλογίες.



Όσο για το σώμα της έχει δηλώσει στο παρελθόν:

«Έχω καλό μεταβολισμό. Όταν παίρνω 2 – 3 κιλά, ξέρω ότι πρέπει να κόψω κάποιες ατασθαλίες και μαζεύομαι. Ξαφνική δίαιτα δεν έχω κάνει ποτέ. Δεν μπορώ να μη τρώω συχνά γεύματα. Με πιάνει τρέλα. Αν είμαι νηστική, γίνομαι έξαλλη. Όλους τους καβγάδες νηστική τους κάνω».

Δες στη gallery παρακάτω μερικές από τις πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram.