Το ζευγάρι του GNTM δεν κρύβει τον έρωτα του και εγκρίνει και η Βίκυ Καγιά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το ζευγάρι του GNTM δεν κρύβει τον έρωτα του και εγκρίνει και η Βίκυ Καγιά

Πιο αγαπημένοι από ποτέ οι δύο πρώην παίκτες του reality μοντέλων.

To Greece’s Next Top Model μπήκε στη ζωή μας και τους τηλεοπτικούς μας δέκτες το 2018, με τη Βίκυ Καγιά στον ρόλο της παρουσιάστριας και κριτή. Τρεις κύκλους έχουμε παρακολουθήσει στο σύνολο από το 2018 και σε λίγο καιρό ξεκινάει ο τέταρτος.

Νικητής του τρίτου κύκλου -στο οποίο μετείχαν για πρώτη φορά αγόρια και κορίτσια- αναδείχθηκε ο Ηρακλής Τσουζίνοβ, ο οποίος είχε ξεχωρίσει από τις οντισιόν του reality μοντέλων, μαζί με τον Αιμιλιάνο Μάρκου, και την Μαριαγάπη Ξυπολιά.

mariagapi 217408084 503676177373234 8622399257617786206 n

Η σχέση που ξεκίνησε μέσα στο reality είναι ακόμη «ζωντανή»

Πολλά ήταν τα παιδιά του τρίτου κύκλου που ξεχώρισαν, ανάμεσα σε αυτά και ο Αιμιλιάνο που έφτασε μέχρι τον ημιτελικό και αποχώρησε τέταρτος, και η Μαριαγάπη που είχε αποχωρήσει μερικά live πριν τον αγαπημένο της.

Κατά τη διάρκεια του ριάλιτι είχε ξεκινήσει και η φήμη πως τα δύο παιδιά είναι ζευγάρι με τη Βίκυ Καγιά να επιβεβαιώνει τελικά όσα συζητούσαμε στα social media. Μαριαγάπη και Αιμιλιάνο γνωρίζονταν μάλιστα πριν μπουν στο παιχνίδι αφού ανήκαν στο ίδιο πρακτορείο μοντέλων. Μέσα στο GNTM, όμως, ήρθαν πιο κοντά.

Οι δύο παίκτες του GNTM έχουν σχέση & το επιβεβαίωσε μέχρι και η Βίκυ Καγιά

Η στενή τους επαφή και ο εγκλεισμός στο σπίτι του GNTM δημιούργησε μία όμορφη σχέση, η οποία διατηρείται ακόμη και 7 μήνες μετά το τέλος του reality.

Μαριαγάπη και Αιμιλιάνο είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Στην αρχή μέσα στο παιχνίδι κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωνε τη σχέση αυτή. Όλοι έβλεπαν τις τρυφερές στιγμές ανάμεσά τους, όμως οι δυο τους απέδιδαν την οικειότητα στην φιλία και τη γνωριμία τους έξω από το παιχνίδι.

Όταν κάποια στιγμή το GNTM άρχισε να φτάνει στο τέλος του, τότε και τα δύο παιδιά εκδήλωσαν λίγο περισσότερο τα συναισθήματά τους. Σήμερα, οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι και αγαπημένοι από ποτέ και αυτό φαίνεται και από τα Instagram accounts τους.

Οι τρυφερές φωτογραφίες και το σχόλιο της Βίκυ Καγιά

Πριν από μερικές ώρες Αιμιλιάνο και Μαριαγάπη ανέβασαν στο Instagram φωτογραφίες με τους δυο τους σε πολύ όμορφες και τρυφερές στιγμές, με τα likes και τα σχόλια να γεμίζουν τα post.

Τη σχέση αυτή φαίνεται να... εγκρίνει και η Βίκυ Καγιά 100%, αφού στο post του Αιμιλιάνο άφησε ένα σχόλιο με δύο emoji με καρδούλες στα μάτια. Ο Αιλιμιάνο φυσικά απάντησε στο σχόλιό της με δύο καρδιές κάτι που σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι πως έχουν και πολύ καλές σχέσεις με την πρώην παρουσιάστρια και κριτή.


https://www.instagram.com/p/CRwiiXzMNzL

Δες όλες τις φωτογραφίες και τα σχόλια στη gallery παρακάτω: