Η Κατερίνα Στικούδη έκανε live, έδειξε το πρόσωπό της και το βίντεο μιλάει μόνο του!

Πατούλια Κατερίνα
Η Κατερίνα Στικούδη έκανε live, έδειξε το πρόσωπό της και το βίντεο μιλάει μόνο του!

Αυτό θα πει χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ! Μαθήματα από την Κατερίνα Στικούδη.

Ήταν ένα από τα πρόσωπα του Your Face Sounds Familiar All Star που ξεχώρισαν. Η Κατερίνα Στικούδη κατάφερε με τις μεταμφιέσεις και τις ερμηνείες της να γίνει ένα από τα πρόσωπα που ο κόσμος περίμενε να δει κάθε Κυριακή, ενώ στα τελευταία live του σόου μεταμφιέσεων ξεκίνησε και η κουβέντα για την πιθανότητα εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας.

Τα δημοσιεύματα θέλουν την Κατερίνα να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο πρώτο της παιδί, αλλά η ίδια δεν επιβεβαιώνει την είδηση.

Στα 36 της χρόνια, η πάλαι ποτέ εστεμμένη έχει καταφέρει να επικεντρώνει την ενέργειά της, στο τραγούδι ενώ κρατά την προσωπική της ζωή πίσω από τα φώτα, παρότι είναι παντρεμένη από το 2018 με τον Βαγγέλη Σερίφη.

Κατερίνα Στικούδη: Έκανε live, φάνηκε η φουσκωμένη κοιλίτσα και της εύχονταν με το καλό!

Στο πρόσφατο πάντως live της, η Στικούδη δεν έκρυψε τη φυσική της ομορφιάς. Tη στιγμή που η Κατερίνα έλεγε πως έχει σημάδια και σπυράκια, ο καθένας θα μπορούσε να δει ένα λαμπερό δέρμα και ένα όμορφο κορίτσι.



Μιλώντας παλιότερα για τη ρουτίνα ομορφιάς της στο περιοδικό Shape, η Στικούδη είχε αποκαλύψει:

«Δε βγάζω το πρόσωπό μου στον ήλιο ποτέ, οπότε και δε μαυρίζω και στο πρόσωπο. Κάθομαι στον ήλιο από το λαιμό και κάτω. Το μόνο πρόβλημα όταν δε μαυρίζεις στο πρόσωπο είναι ότι, αν βγεις το βράδυ, πρέπει να βάλεις λίγο πιο σκούρο make up ή πούδρα για να μη φαίνεται η διαφορά με το λαιμό και το υπόλοιπο σώμα.

Δε με πειράζει όμως λίγη φροντίδα παραπάνω, γιατί ο ήλιος προκαλεί γήρανση. Κάνω πάντα πολύ καλό ντεμακιγιάζ. Το θεωρώ απαράδεκτο να κοιμάσαι βαμμένη, γιατί επιβαρύνει πάρα πολύ το δέρμα. Την ώρα που κοιμόμαστε οι πόροι ανοίγουν, το δέρμα αναπνέει και γι' αυτό πρέπει να είναι καθαρό».

Δες τις φωτογραφίες από το live παρακάτω