Ντύθηκε στα μαύρα η Παπαθωμά για το πρώτο γύρισμα ως Βιολέτα στις Άγριες Μέλισσες (photo)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ντύθηκε στα μαύρα η Παπαθωμά για το πρώτο γύρισμα ως Βιολέτα στις Άγριες Μέλισσες (photo)

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram account της.

Ήταν 13 Ιουλίου 2021 όταν η Θεοφανία Παπαθωμά έκανε μια ανάρτηση στο Instagram account της που μαρτυρούσε κατά κάποιον τρόπο την έναρξη των γυρισμάτων της τρίτης σεζόν των Άγριων Μελισσών.

Η τηλεοπτική Βιολέτα φορούσε ένα μαύρο φόρεμα και πόζαρε δίπλα σε έναν μεγάλο φοίνικα στα στούντιο του καναλιού και με το caption να αναφέρει: «Σε λίγο και πάλι στα πλατώ!
Βιολέτα».

Άγριες Μέλισσες: Οι αναρτήσεις της Παπαθωμά προδίδουν την έναρξη των γυρισμάτων


https://www.instagram.com/p/CRQ1xF5BW10

Οι fans αμέσως κατάλαβαν πως μάλλον πρόκειται για φωτογραφία από τα γυρίσματα και τα likes ξεπέρασαν τα 4 χιλιάδες. Μάλιστα το δικό της like άφησε και η Μαρία Κίτσου ή αλλιώς Ελένη Σταμίρη.

Η νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα

Ωστόσο, όπως φάνηκε από τη σημερινή της ανάρτηση εκείνη η φωτογραφία ήταν προάγγελος των γυρισμάτων και εν ολίγοις αποχαιρετούσε τις Άγριες Μέλισσες λόγω καλοκαιρινών περιοδειών στο θέατρο.

Άγριες Μέλισσες: Βιολέτα τα φορέματά σου είναι έμπνευση!

Η Θεοφανία Παπαθωμά ολοκλήρωσε τις περιοδείες με το θέατρο και την παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο» και επέστρεψε στο καφενείο της στο Διαφάνι πιο ανανεωμένη και όμορφη από ποτέ.

Με μαύρο φόρεμα εποχής και ανανεωμένο χρώμα στα μαλλιά η Βιολέτα γύρισε στο Διαφάνι και ξεκίνησε τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν της σειράς.

«Η Βιολέτα επέστρεψε στο καφενείο! Πρώτο γύρισμα Γ' κύκλος. Κι εις άλλα με υγεία», έγραφε στο caption με τα σχόλια και τα likes να πέφτουν βροχή.

theofaniapapathoma

Οι backstage φωτογραφίες που θα σε μεταφέρουν στο Διαφάνι του 1967

Στο μεταξύ αν δεν έχεις δει ακόμη άλλες φωτογραφίες, μπορείς να ακολουθήσεις αυτό εδώ το link και να δεις όλες τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής το κανάλι από τις πρώτες μέρες των γυρισμάτων στο Διαφάνι του 1967.

Stay tuned γιατί κάθε μέρα οι ηθοποιοί ανεβάζουν πλούσιο υλικό στα social media και είμαστε εδώ για να σου μεταφέρουμε τον παλμό.

Ανυπομονείς κι εσύ για την πρεμιέρα;

Δες στη gallery παρακάτω μερικές από τις πρόσφατες αναρτήσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά στο Instagram.