Καινούργιου-Τσαγκρίδης: Οι μαγευτικές διακοπές στο Capri και το troll στο Instagram (photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Καινούργιου-Τσαγκρίδης: Οι μαγευτικές διακοπές στο Capri και το troll στο Instagram (photos)

Ετοιμάσου να ξεκαρδιστείς με τα stories.

Τις καλοκαιρινές διακοπές της έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό η Κατερίνα Καινούργιου. Μερικές ημέρες στη Μύκονο με φίλους για αρχή είχε το πρόγραμμα για την παρουσιάστρια, ενώ τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρίσκεται στο Capri της Ιταλίας, παρέα με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Αν ακολουθείς την Κατερίνα στο Instagram θα έχεις ξετρελαθεί με το μέρος και τις φωτογραφίες που ανεβάζει. Αν ακολουθείς και τον Φίλιππο, το σίγουρο είναι πως θα έχεις πεινάει πολύ, μιας κι εκείνος αφήνει τα τοπία και επικεντρώνεται στο καλό και πολύ νόστιμο (εξ όψεως τουλάχιστον) φαγητό.

philippos tsangrides 225917607 248441716883636 1663151751052207784 n

Οι μαγευτικές διακοπές της Κατερίνας στο Capri

Tα τελευταία 24ωρα η Κατερίνα Καινούργιου ανεβάζει φωτογραφίες από το Capri και η αλήθεια είναι πως έχει κάνει πιο έντονο το συναίσθημα του «θέλω επειγόντως διακοπές». Οι φωτογραφίες στο account της σε ταξιδεύουν νοητά και σε κάνουν να σκέφτεσαι θάλασσα, χαλάρωση, ξεγνοιασιά και ξεκούραση.

Σε εντελώς καλοκαιρινό mood και πιο ανανεωμένη και χαλαρή από ποτέ, απολαμβάνει τις διακοπές παρέα με τον σύντροφό της, από τον οποίο όμως φαίνεται να έχει κάποια παράπονα, και όχι δεν αναφερόμαστε σε κάτι σοβαρό. Συνέχισε να διαβάζεις τις γραμμές παρακάτω και θα καταλάβεις.

Γάμος στη Γλυφάδα για την Κατερίνα Καινούργιου, κι έβαλε το πιο εντυπωσιακό φόρεμα

Το troll στο Instagram και η αναφορά στον σύντροφό της

Είναι γεγονός και κάτι που δεν κρύβεται, πως η Κατερίνα λατρεύει να βγάζει και να ανεβάζει φωτογραφίες στα προσωπικά της account στα social media. Και τι ζητάει κάποιος από τις διακοπές με τον σύντροφό του; Να βγάλει μερικές φωτογραφίες για να υπάρχει το απαραίτητο υλικό.

Φαίνεται όμως, πως η Κατερίνα δυσκολεύεται κάπως με τη συγκέντρωση υλικού, αφού ο Φίλιππος «παθαίνει αλλεργία» με την ασχολία αυτή. Ένα story που έκανε η Κατερίνα κάνοντας πάντα tag τον αγαπημένο της έλεγε: «Παιδιά, σοβαρά τώρα. Μόνο εμένα ο σύντροφος βαριέται απίστευτα να με βγάζει φωτό; Ή συμβαίνει και σε εσάς;».

Ε, και όσο να πεις μια ταύτιση τη νιώσαμε, ψέματα δεν θα πούμε. Αμέσως μετά σε επόμενο story η Κατερίνα έχει βάλει μία όχι και τόσο κολακευτική φωτογραφία της, την οποία όπως θα καταλάβεις τράβηξε ο Φίλιππος. Σε εκείνον άρεσε, αλλά η Κατερίνα είχε άλλη άποψη αφού τον τρόλαρε στο Instagram.

H απάντηση του Φίλιππου στο τρολάρισμα της Κατερίνας

Ο Φίλιππος πάντως δεν φάνηκε να πήρε στα αστεία το τρολάρισμα της συντρόφου του που δεν ικανοποιήθηκε με τη λήψη και έκανε repost τα stories γράφοντας πως θα την κάνει unfollow.



Προφανώς και εκείνος αστειεύεται, όμως αν έχεις σύντροφο και έχετε πάει οι δυο σας διακοπές έχεις ταυτιστεί 100% με το σκηνικό.

Δες όλες τους τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.