Jennifer Lopez: Το δώρο που της έκανε ο Ben Affleck συμβολίζει κάτι πολύ ιδιαίτερο

Jennifer Lopez: Το δώρο που της έκανε ο Ben Affleck συμβολίζει κάτι πολύ ιδιαίτερο

Μία κίνηση που δείχνει πόσο ερωτευμένοι είναι ο ένας με τον άλλον.

Ποιος να σου έλεγε αυτή τη χρονιά ότι, μέσα σε όλα τα νέα για celebrities που θα άκουγες, θα βρισκόταν και μία είδηση επανασύνδεσης της Jennifer Lopez με τον πρώην της, Ben Affleck. Ναι, σίγουρα το να τα ξαναβρεί κάποιος με τον πρώην του δεν είναι και τόσο σπάνιο σενάριο, όμως, όταν αναφερόμαστε στους διάσημους, τα πράγματα περιπλέκονται.

Αφότου, λοιπόν, η JLo χάλασε τον αρραβώνα της με τον Alex Rodriguez, αποφάσισε να επιστρέψει στον πρώην της από το 2001 και, μάλιστα, το τελευταίο διάστημα δεν το κρύβει και καθόλου. Στα γενέθλιά της, στις 24 Ιουλίου, ανάμεσα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, ήταν και μία με το περίφημο «καυτό» φιλί με τον Ben.

https://www.instagram.com/p/CRuRLW1p1Co

Το δώρο του Affleck στην Lopez

Οι πληροφορίες ήθελαν τον ηθοποιό να της έχει πάρει ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο για τα 52α γενέθλιά της και τώρα ξέρουμε τι είναι αυτό. Σύμφωνα με το Hollywood Life, ο Ben διάλεξε μερικά custom κοσμήματα από το brand Foundrae που να μπορούν να εκφράσουν την αγάπη τους.

O Ben Affleck έκανε το ίδιο λάθος με τη Jennifer Lopez από το 2002: Ξανά στο σκάφος αγκαλιά!

«Με το custom κόσμημα που έφτιαξε ο Ben για την Jennifer, επικοινώνησε ξεκάθαρα την αγάπη τους, αλλά είναι και μία υπενθύμιση της ικανότητάς τους για αλλαγή και ανάπτυξη», είπε η creative director του brand, Beth Bugdaycay.




«Για παράδειγμα, ένα από τα μενταγιόν αντιπροσωπεύει την ανθεκτικότητα, κάτι που περιγράφουμε ως άγριο, άφθονο και αδάμαστο. Τα άνθη τρέφονται με πάθος και συνεχίζουν να ανθίζουν, ακόμα και στο σκοτάδι, ενάντια στις αντιξοότητες. Αλλά δεν μπορούμε να διαχωρίσουμε το λουλούδι από το αγκάθι του. Το αγκάθι είναι ο κίνδυνος που αναλαμβάνουμε για κάτι που αγαπάμε, για να ζήσουμε μία ζωή χωρίς επιφύλαξη»

Δες στην παρακάτω gallery μερικές από τις φωτογραφίες τους από την πρώτη φορά που ήταν μαζί.