O Ben Affleck έκανε το ίδιο λάθος με τη Jennifer Lopez από το 2002: Ξανά στο σκάφος αγκαλιά!

Πατούλια Κατερίνα
O Ben Affleck έκανε το ίδιο λάθος με τη Jennifer Lopez από το 2002: Ξανά στο σκάφος αγκαλιά!

JLo και Ben Affleck ζουν ξανά τρελό έρωτα και ο φακός τους έπιασε στην ίδια πόζα. 

Από τα προχτεσινά 52α γενέθλια της Lopez και τον πανηγυρισμό με εκείνο το παθιασμένο φιλί στο Instagram με τον Ben Affleck είναι λες και ζούμε πανηγυρικά το θρυλικό 2002.

Εκείνη τη χρονιά που ετοιμαζόμασταν να παντρέψουμε τον Ben με τη Jennifer. Κι εκείνοι αποφάσισαν να χωρίσουν μια ημέρα πριν τον γάμο. Η ζωή συνεχίστηκε, εκείνος έκανε τρία παιδιά με την Jenifer Garner, εκείνη έκανε δύο παιδιά με τον κολλητό της Marc Antony και πέρασαν κι άλλοι πολλοί σύντροφοι από τις ζωές τους, αλλά ποτέ δεν τους είδαμε να λιώνουν με τον τρόπο που έλιωναν ο ένας για τον άλλο.

Lopez- Affleck: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στo party της τραγουδίστριας στο St. Tropez (photos)

Κι ύστερα, οι Bennifer έγιναν πάλι ένα!

Εκείνη εθεάθη λίγο μετά τα γενέθλιά της με κολιέ με το όνομα του Ben στο λαιμό της. Εκείνος, την κοιτάζει και λιώνει και την πιάνει από όπου μπορεί να την πιάσει αδιαφορώντας για κάμερες, παπαράτσι, όλα εκείνα που τον ζάλισαν την πρώτη φορά που υπήρξε ζευγάρι με εκείνη.

Το δις εξαμαρτείν!

19 χρόνια μετά το Jenny From the Block, ο Ben αποφάσισε να ξανακάνει κάτι που είναι πιθανό να δηλώνει πως το μετανιώνει για δεύτερη φορά σε έξι χρόνια αλλά το δις εξαμαρτείν είναι κάτι που σίγουρα γουστάρει ο Affleck.

Ben, Jen, σκάφος και χούφτωμα σημειώσατε Χι!



Βλέπεις, ο Ben, ανέβηκε πάλι στο σκάφος και έπιασε πάλι τους γλουτούς της Jennifer, ακριβώς όπως τον θυμόμαστε να κάνει και το μακρινό 2002 στο βίντεοκλιπ του Jenny From The Block.


https://www.instagram.com/p/CRyWEEulzhF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

O Βen, το 2008, μιλώντας στο EntertainmentWise για την επική εκείνη συμμετοχή στο βίντεοκλιπ της Lopez, παραδέχτηκε πως το βίντεοκλιπ εκείνο ήταν ένα μεγάλο, πολύ μεγάλο λάθος!