Η Μαρία Σολωμού στην πιο ανατρεπτική εμφάνιση με μαγιό στην Αντίπαρο (photo)

Η Μαρία Σολωμού στην πιο ανατρεπτική εμφάνιση με μαγιό στην Αντίπαρο (photo)

Εκεί που την είχες συνηθίσει στα ροκ και σέξι μαγιό, τώρα στράφηκε προς την πιο ρομαντική της πλευρά.

Ο καύσωνας αρχίζει να παίρνει τα πάνω του αυτές τις μέρες και είναι λογικό η σκέψη σου να βρίσκεται στο air-condition ή σε μία παραλία. Έχοντας πλέον μόλις έναν μήνα καλοκαιριού (σ.σ. Και κάτι από Σεπτέμβριο, αφού στην Ελλάδα το καλοκαίρι δε σταματάει στην τελευταία ημέρα του Αυγούστου), οι εμφανίσεις με μαγιό στο Instagram αυξάνονται και πληθύνονται.

Η Μαρία Σολωμού, για παράδειγμα, είναι ένα celeb κορίτσι που περνάει υπέροχα το καλοκαίρι. Φοράει τα μαγιό της, ενίοτε τις πολύ σέξι επιλογές που τονίζουν τις αναλογίες της και οι followers της είναι εκεί για να γεμίσουν τις αναρτήσεις με likes.

Η Μαρία Σολωμού ποζάρει με μικροσκοπικό μαγιό μέσα στο δάσος (photo)




Η ανατρεπτική επιλογή σε μαγιό

Στην τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε, ωστόσο, το στυλ μαγιό που επέλεξε να φορέσει είναι αρκετά διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Η ηθοποιός είχε τη διάθεση να αφήσει για λίγο τις πιο ροκ επιλογές για ένα καθαρά πιο ρομαντικό σχέδιο.

maria solomou magio


@mariasolomou_official

Φόρεσε, λοιπόν, ένα ολόσωμο μαγιό με διακριτικό floral print και λεπτομέρειες δαντέλας γύρω από το ντεκολτέ. Συνδυαστικά, έπιασε ψηλά τα μαλλιά της, κάτι επίσης αρκετά σπάνιο, αφού συνήθως προτιμά να αφήνει ελεύθερες τις έντονες μπούκλες της.

FYI Η Μαρία Σολωμού φοράει ολόσωμο μαγιό του brand Madame Shoushou.

Δες περισσότερες φωτογραφίες της με μαγιό από τις πρόσφατες διακοπές της με τις φίλες της στα Κύθηρα στην παρακάτω gallery.