Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε αν είδε στο Capri την Jennifer Lopez με τον Ben Affleck

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε αν είδε στο Capri την Jennifer Lopez με τον Ben Affleck

Η αποκάλυψη που έκανε μέσω Instagram.

Διακοπές στο Capri της Ιταλίας κάνει τα τελευταία 24ωρα η Κατερίνα Καινούργιου, παρέα με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη. Το απόγευμα της Τετάρτης είδαμε τα πρώτα story και τις φωτογραφίες στο Instagram account της, όμως γελάσαμε πολύ με αυτό που της «συνέβη».

Το «δράμα» της Κατερίνας είναι πως ήθελε να τη βγάλει μια φωτογραφία ο σύντροφός της με το outfit που φορούσε, όμως κάθε προσπάθεια δεν ήταν καλή. Ο Φίλιππος βέβαια είχε άλλη άποψη για το θέμα και βαθμολόγησε τον εαυτό του με 10/10 για την προσπάθεια. Σήμερα (29/7/21), μας ενημέρωσε τόσο για την έκβαση της φωτογράφισης, όσο και για το αν είδε στο Capri τη JLo με τον Ben Affleck.

Καινούργιου-Τσαγκρίδης: Οι μαγευτικές διακοπές στο Capri και το troll στο Instagram (photos)

Η επιτυχημένη προσπάθεια φωτογράφισης και το σχόλιο της Κατερίνας

Μετά από αρκετές φωτογραφίες και τρολάρισμα (ο ένας στον άλλον) στο Instagram, ο Φίλιππος κατάφερε να βγάλει την ιδανική φωτογραφία και η Κατερίνα την ανέβασε στο account της με την απαραίτητη λεζάντα.


https://www.instagram.com/p/CR4itp_Bv1x

«Τελικά …κάτι έκανε (αν και μου έκοψε τις τέλειες εσπαντρίγιες μου)», έγραψε στο caption η Κατερίνα, με τα σχόλια για τον Φίλιππο και το φωτογραφικό ταλέντο του να πέφτουν βροχή.

Τελικά συνάντησε τους Lopez-Affleck στο Capri;

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος φαίνεται πως δεν ήταν το μόνο ζευγάρι που επισκέφθηκε το Capri. Στο νησί λέγεται πως βρίσκεται και η Jennifer Lopez με τον Ben Affleck, οι οποίοι είναι και πάλι ζευγάρι εδώ και περίπου τρεις μήνες.

Οι fans της Κατερίνας τη ρώτησαν αν έχει δει το ζευγάρι, με εκείνη να απαντά σε κάποια story στο account της. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως Lopez-Affleck πέρασαν από το σημείο που βρέθηκε κι εκείνη ωστόσο δεν τους πρόλαβε, ειδάλλως θα είχε ζητήσει να βγάλει φωτογραφία μαζί τους και θα την είχε ανεβάσει στα social media!



Δες όλα όσα είπε στο βίντεο παρακάτω:



Στη gallery που ακολουθεί θα δεις το φωτογραφικό υλικό από τις διακοπές της: