Heidi Klum: Ποζάρει με καυτό μωβ μπικίνι και αναστατώνει το Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Heidi Klum: Ποζάρει με καυτό μωβ μπικίνι και αναστατώνει το Instagram

Ο σύζυγός της τράβηξε τις πιο hot φωτογραφίες.

Η Heidi Klum έδειχνε καλύτερα από ποτέ όταν εμφανίστηκε στο Instagram φορώντας ένα hot και sexy μωβ bikini, ενώ έκανε ηλιοθεραπεία στο σκάφος της.

Αν υπάρχει ένα πράγμα που είναι σίγουρο για την Heidi Klum, αυτό είναι ότι της αρέσει να επιδεικνύει το σώμα της φορώντας σέξι μαγιό. Αυτό ακριβώς έκανε στη νέα της ανάρτηση, ενώ απολάμβανε τον ήλιο σε μια βάρκα στις 29 Ιουλίου 2021, φορώντας ένα μωβ μπικίνι.

Heidi Klum: Ποζάρει topless και ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με τον σύζυγό της

Οι νέες hot φωτογραφίες στο Instagram της

Η ίδια δημοσίευσε τρεις διαφορετικές φωτογραφίες της με το μπικίνι, τραβηγμένες από τον σύζυγό της, Tom Kaulitz. Στις φωτογραφίες έβλεπες το απίστευτα γυμνασμένο σώμα της Heidi σε «πλήρη οθόνη» ενώ φορούσε και το hot trend της σεζον που δεν είναι άλλο από τις αλυσίδες σώματος. Το summer look της ολοκλήρωσε με μαύρα γυαλιά ηλίου και ένα καπέλο που είχε μια ολόκληρη σκηνή Disney Lego.


https://www.instagram.com/p/CR56VrrrkS3

Η Heidi έχει ένα πολύ ωραίο κορμί

Η 48χρονη παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο ανεβάζει συχνά υλικό στο οποίο φορά μπικίνι και μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ανέβασε ένα βίντεο με τον εαυτό της που προσπαθούσε να φορέσει και να αλλάξει 15 διαφορετικά μαγιό σε λιγότερο από ένα λεπτό. Το caption του video έλεγε: «Πες μου πως θα πας διακοπές, χωρίς να μου πεις ότι θα πας διακοπές».


https://www.instagram.com/p/CRW2w3VjSgi

Οι φορές που την έχεις δει με μπικίνι στο Instagram δεν μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, ωστόσο μια αγαπημένη λήψη ήταν εκείνη με το hot bikini της, όπου προσπαθούσε να κάνει ντους. «Σήμερα ήταν μια ζεστή μέρα, ώρα να δροσιστώ» έγραφε στο caption της φωτογραφίας.

Ασχολίαστη για ευνόητους λόγους λέμε να αφήσουμε εκείνη την ανάρτηση στην οποία η Heidi σε ασπρόμαυρο φόντο είναι ξαπλωμένη στον καναπέ ολόγυμνη και καλύπτει τα επίμαχα σημεία της με μια πετσέτα. Για μαμά τεσσάρων παιδιών οι αναλογίες της απλά δεν υπάρχουν.

heidiklum 213212350 1155454118297046 1975659807336944654 n

Δες περισσότερες φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.