Κατερίνα Καινούργιου: Τα πειράγματα συνεχίζονται - Το δίλημμα του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Κατερίνα Καινούργιου: Τα πειράγματα συνεχίζονται - Το δίλημμα του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Τουλάχιστον απολαυστικές οι σπόντες που πετάει ο ένας στον άλλον.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι ένα ζευγάρι της εγχώριας showbiz που περνάει υπέροχα και δε διστάζει να το δείξει. Πόσο μάλλον όταν βρίσκονται σε διακοπές, οπότε εκ των πραγμάτων τα πράγματα είναι πιο χαλαρωτικά και απολαυστικά.

Το λαμπερό ζευγάρι επέλεξε το Capri της Ιταλίας για την καλοκαιρινή του εξόρμηση, ένα τουριστικό μέρος, όμορφο και κοντά στην Ελλάδα. Εκεί, απολαμβάνουν ωραίο φαγητό -όπως φαίνεται μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν στα stories τους- και… πειράζουν ο ένας τον άλλον.



Καινούργιου-Τσαγκρίδης: Οι μαγευτικές διακοπές στο Capri και το troll στο Instagram (photos)

Το πείραγμα – σπόντα στον σύντροφό της

Ήταν πριν μερικές ημέρες όταν η Καινούργιου έκανε ένα story στο οποίο έλεγε: «Παιδιά, σοβαρά τώρα. Μόνο εμένα ο σύντροφος βαριέται απίστευτα να με βγάζει φωτό; Ή συμβαίνει και σε εσάς;» και tag τον Τσαγκρίδη.

Στη συνέχεια, έκανε μία ανάρτηση, λέγοντας «Τελικά …κάτι έκανε ✌(αν κ μου έκοψε τις τέλειες εσπαντρίγιες μου)»

https://www.instagram.com/p/CR4itp_Bv1x

Η σειρά του Τσαγκρίδη

Σε μία από τις εξόδους τους, το ζευγάρι κάθισε για φαγητό και ο σύντροφος της παρουσιάστριας κράτησε στα χέρια του ένα μπουκάλι κρασί, με την ίδια να φαίνεται σε μία κατάσταση δυσφορίας στο φόντο.

kainourgiou tsagkridis capri

Τη φωτογραφία συνόδευσε με ένα δίλημμα που ρωτούσε το κοινό τι θα διάλεγε αν μπορούσε να κάνει μόνο μία επιλογή: έρωτα ή ποτό.

Ψήθηκες για Capri; Έχουμε περισσότερες φωτογραφίες που ανέβασε το ζευγάρι στη συνέχεια...