George και Amal Clooney θα γίνουν και πάλι γονείς; Ιδού όλα όσα ξέρουμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
George και Amal Clooney θα γίνουν και πάλι γονείς; Ιδού όλα όσα ξέρουμε

Έγκυος ξανά η σύζυγος του ηθοποιού.

O George Clooney και η Amal Alamuddin είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο Hollywood. Σπάνια απασχολούν τα Μέσα ενημέρωσης, όμως κάθε φορά έχουν κάτι να μοιραστούν. Και αυτή τη φορά τα νέα που φτάνουν από την άλλη πλευρά του Hollywood για το ζευγάρι, όχι μόνο θα σε εκπλήξουν, αλλά θα σε ενθουσιάσουν κιόλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο George και η Amal Clooney θα γίνουν ξανά γονείς. Ο 60χρονος star του Hollywood και η 43χρονη δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, υποδέχτηκαν τα δίδυμα Ella και Alexander πριν από τέσσερα χρόνια.

Η σπάνια εμφάνιση της Amal και του George Clooney: Πιο εντυπωσιακό από ποτέ το ζευγάρι

Δίδυμα ξανά για τον George Clooney και την Amal

Μία πηγή δήλωσε στο περιοδικό Ok!: «Οι φήμες λένε ότι θα αποκτήσουν ξανά δίδυμα. Η Amal είπε ότι πέρασε το πρώτο τρίμηνο και έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται η κοιλιά της, πράγμα που σημαίνει πως σε λίγο όλοι θα το καταλάβουν».

Οι πηγές λένε επίσης ότι το ευτυχισμένο ζευγάρι το έχει ήδη πει στους στενούς του φίλους, πραγματοποιώντας ένα δείπνο κοντά στην ιταλική βίλα τους στις 4 Ιουλίου για να μοιραστούν τα χαρούμενα νέα.

Λέγεται μάλιστα ότι έκαναν την ανακοίνωσή τους σε ένα φανταχτερό δείπνο στο αγαπημένο εστιατόριο του ηθοποιού, Il Gatto Nero.

Τον Ιανουάριο του 2019 είχε κυκλοφορήσει ξανά είδηση για εγκυμοσύνη όμως δεν επιβεβαιώθηκε.

Πιο ενθουσιασμένος από ποτέ ο George Clooney

«Ο George είχε τρελαθεί από τον ενθουσιασμό και ανυπομονούσε να το πει σε όλους», πρόσθεσε η πηγή, λέγοντας ότι τα νέα τους «τα υποδέχθηκαν με ευχές από όλο τον κόσμο».

clooneys kiss

Ο 60χρονος ηθοποιός ήταν «τόσο περήφανος», ενώ η Amal «έλαμπε». Η πηγή συνέχισε λέγοντας: «Αυτό είναι κάτι που πραγματικά ήθελαν τόσο ο George όσο και η Amal, αλλά στην ηλικία της, δεν υπήρχε εγγύηση. Είναι τόσο συναρπαστικό. Ο ηθοποιός πάντα ήταν ανοιχτός στην ιδέα του να αποκτήσει περισσότερα παιδιά, οπότε το να αποκτήσει και πάλι δύο ταυτόχρονα θα ήταν ιδανικό».

Η αντίδραση των διδύμων Ella και Alexander

Λέγεται πως τα δίδυμα Ella και Alexander είναι πολύ ενθουσιασμένα που θα γίνουν μεγάλα αδέλφια σε μια νέα προσθήκη στην οικογένεια. Πιστεύεται ότι ο George και η Amal, που παντρεύτηκαν το 2014, είπαν για την εγκυμοσύνη στα δίδυμα στα γενέθλιά τους στις 6 Ιουνίου και ότι η Ella «παρακαλούσε» για ένα αδελφάκι εδώ και λίγο καιρό.



Η Mirror επικοινώνησε με τους εκπροσώπους του George προκειμένου να σχολιάσει τα δημοσιεύματα.