«Δεν περιμένουμε παιδί»: George και Amal Clooney βάζουν τέλος στις φήμες εγκυμοσύνης

«Δεν περιμένουμε παιδί»: George και Amal Clooney βάζουν τέλος στις φήμες εγκυμοσύνης

Με μια ανακοίνωση, ο εκπρόσωπος του διάσημου ζευγαριού ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει τρίτη εγκυμοσύνη.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από την Παρασκευή (30/7) η είδηση ότι ο George και η Amal Clooney θα γίνουν γονείς για τρίτη φορά.

«Οι φήμες λένε ότι θα αποκτήσουν ξανά δίδυμα. Η Amal είπε ότι πέρασε το πρώτο τρίμηνο και έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται η κοιλιά της, πράγμα που σημαίνει πως σε λίγο όλοι θα το καταλάβουν», ανέφερε πηγή στο περιοδικό ΟΚ!.

Δε φαντάζεσαι τον λόγο για τον οποίο ξεσπά στον George Clooney η Amal

Οι φήμες για τρίτο παιδί

Τα ξένα Μέσα μεταδίδουν από την Παρασκευή ότι η Amal Clooney όχι απλά είναι έγκυος στο τρίτο παιδί της, αλλά πως είναι έγκυος σε… δίδυμα για ακόμη μια φορά.

Μάλιστα, γράφτηκε ότι το ζευγάρι έχει ήδη ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα στους πολύ κοντινούς φίλους του, αλλά και πως ο George Clooney είναι πιο περήφανος από ποτέ.

https://www.instagram.com/p/CR-SX9DFT2_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και όχι μόνο! Τα media του εξωτερικού γράφουν πως το διάσημο ζευγάρι έχει μιλήσει ήδη στα δίδυμα Ella και Alexander για το γεγονός ότι θα αποκτήσουν αδερφάκια.

Δες σε αυτό το link όλα όσα λέγονται για την εγκυμοσύνη της Amal από την Παρασκευή

Η διάψευση από τον εκπρόσωπο του ζευγαριού

«Ο George και η Amal Clooney δεν περιμένουν τρίτο παιδί». Με αυτήν τη σύντομη και λιτή ανακοίνωση ο εκπρόσωπος του ζευγαριού ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει τρίτη εγκυμοσύνη.Η δήλωση αυτή έρχεται μετά από την έξοδο του George και της Amal Clooney, την Πέμπτη (29/7), για γεύμα με τα δίδυμα, Ella και Alexander.

Photos: AP Images