Big Brother: Η ανακοίνωση του νέου κύκλου και των παρουσιαστών έκανε το Twitter να πάρει «φωτιά»

Big Brother: Η ανακοίνωση του νέου κύκλου και των παρουσιαστών έκανε το Twitter να πάρει «φωτιά»

Νάταλι Κάκκαβα και Γρηγόρης Γκουντάρας στο τιμόνι του Big Brother και χαμός στα tweets!

Το Big Brother επιστρέφει! Ο δεύτερος κύκλος του reality show θα ξεκινήσει την ερχόμενη σεζόν στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ με παρουσιαστές τη Νάταλι Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Σε θέση σχολιαστή θα βρίσκεται η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η νικήτρια του Big Brother κάνει διακοπές στην Κρήτη και έχει ομορφύνει πολύ

Το post της Νάταλι Κάκκαβα

Λίγο αφότου έγινε γνωστή η είδηση ότι το τιμόνι του Big Brother αναλαμβάνουν η Νάταλι Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η παρουσιάστρια έκανε ένα post στο Instagram μιλώντας για το νέο επαγγελματικό της βήμα:

https://www.instagram.com/p/CR9LYBmjcIa

«Ζευγάρι στη ζωή.. Τώρα ζευγάρι και στην παρουσίαση του αγαπημένου μας @grbigbrother Μια πρόκληση για εμάς που ευχόμαστε να αγκαλιάσετε, αλλά και μια υπόσχεση ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ώστε να περάσετε καλά μαζί μας μέσα από τη συχνότητα του @skaitv.gr. Έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια μια σχέση εμπιστοσύνης μέσα από την καθημερινή μας επαφή και σας νιώθω όλους τη δικιά μου μεγάλη παρέα. Δεν ξέρετε, λοιπόν, πόση χαρά νιώθω που ήδη μας στέλνετε τόσα μηνύματα αγάπης.. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και πάμε να πούμε όλοι μαζί
HELLO BiG BROTHER..».

Ο σύζυγός της, Γρηγόρης Γκουντάρας, σχολίασε με καρδούλες, ενώ πολλοί ήταν και οι φίλοι του ζευγαριού, που τους έδωσαν τις θερμότερες ευχές τους για αυτό το νέο βήμα.

Το post του Γρηγόρη Γκουντάρα

Και ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε με τη σειρά του να ευχαριστήσει όσους του έδωσαν τις ευχές τους για το νέο επαγγελματικό του βήμα. Ο παρουσιαστής, ωστόσο, με ένα post στο Instagram αποκάλυψε ότι όλα τα χρωστάει στον αείμνηστο, αγαπημένο φίλο του, Άγγελο Φώσκολο.

https://www.instagram.com/p/CR9a-JDMLia

«Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια, αλλά θέλω να σας πω κάτι…‼️Όλα αυτά τα τηλεοπτικά (τα ωραία) που προέκυψαν εφέτος, οφείλονται στον υπέροχο άνθρωπο που είναι δίπλα μου?Ο Άγγελος Φώσκολος (ο Θεός επέλεξε να τον πάρει νωρίς από κοντά μας για να έχει καλή παρέα?),το 1996, τότε που δούλευα στο TV MAGIC, μου είπε πως ο ΑΝΤ1 ψάχνει ρεπόρτερ για την εκπομπή ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ και με πήγε‼️‼️Από τότε ξεκίνησαν όλα…Λοιπόν Αγγελέτο ,η χρονιά είναι για εσένα και να ξέρεις πως μπορεί να μην τα πίνουμε δίπλα δίπλα όπως παλιά?,αλλά δε θα σε ξεχάσω ποτέ…?Αδελφέ μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα??Καλό Σ/Κ με υγεία‼️», έγραψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Τα σχόλια στο Twitter

Όπως συμβαίνει πάντα με τις ανακοινώσεις νέων τηλεοπτικών εκπομπών, έτσι έγινε και με το Big Brother! Το Twitter «πήρε φωτιά» με τους fans να δείχνουν την ανυπομονησία τους για την επιστροφή του θρυλικού reality show.



Τα tweets ήταν, επίσης, και πολύ θετικά για το ζευγάρι Κάκκαβα-Γκουντάρα που θα αναλάβουν την παρουσίαση.

Μη φεύγεις… Check την gallery για να δεις τα θεϊκά tweets για το Big Brother.

Cover photo: @n.kakkava