Χριστίνα Μπόμπα: Η τρυφερή photo των διδύμων και το αισιόδοξο μήνυμα

Χριστίνα Μπόμπα: Η τρυφερή photo των διδύμων και το αισιόδοξο μήνυμα

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν σταματά να δείχνει πόσο ευτυχισμένη είναι από τη μέρα που έγινε μαμά για πρώτη φορά!

Η Χριστίνα Μπόμπα βιώνει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της το τελευταίο διάστημα. Η influencer έγινε μαμά για πρώτη φορά στις 23 Ιουνίου 2021 φέρνοντας στον κόσμο τα δίδυμα κορίτσια της.

Από τότε, η Χριστίνα προσπαθεί να κρατά επικοινωνία με τους followers της στο Instagram δείχνοντας παράλληλα τις μοναδικές στιγμές που ζει με τα παιδάκια της.

Σήμερα, λοιπόν, η νέα μανούλα μοιράστηκε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία των παιδιών της μέσα από Insta Story!

Μπόμπα - Τανιμανίδης: Δες πώς έχει γίνει το σαλόνι τους με την άφιξη των δίδυμων κοριτσιών τους

Το τρυφερό Insta Story

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα δυο κοριτσάκια της να κρατιούνται χέρι-χέρι. Τα νεογέννητα είχαν πιάσει το χεράκι το ένα του άλλου και η συγκινημένη μαμά έγραψε: «holding hands» (aka κρατώντας χεράκια).

MPOMPA MWRA

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, ωστόσο, συμπλήρωσε και κάτι ακόμα στη φωτογραφία. «Η πιο ωραία καλημέρα», έγραψε χαρακτηριστικά και πώς γίνεται να μην είναι, άλλωστε, όταν βλέπει τα μωράκια της από τώρα να είναι χέρι-χέρι;

Η αποκάλυψη για την εξωσωματική

Σε συνέντευξή της στην αρχή της εγκυμοσύνης της στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα», η Χριστίνα Μπόμπα είχε παραδεχθεί πως ο δρόμος προς την απόκτηση παιδιών δεν ήταν εύκολος για εκείνη και τον Σάκη. Οι δυο τους σκέφτονταν πριν τον γάμο να αποκτήσουν παιδιά, όμως το άγχος και οι αποτυχημένες προσπάθειες την κατέβαλαν πολύ.

«Ήταν όλα καλά στις εξετάσεις. Μετά από δυο χρόνια άρχισε να με ρίχνει. Ο Σάκης, επειδή είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός, έλεγε πάντα “δεν πειράζει, την επόμενη’’. Κάποια στιγμή, όμως, του λέω: “Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο και θα ήθελα να συμβουλευτούμε έναν γιατρό γονιμότητας. Οπότε, μιλήσαμε με τον γυναικολόγο μας, ο οποίος είναι ο αδερφός του Σάκη, και μας πρότεινε ένα πολύ καλό γιατρό στην Αθήνα και πήγαμε», έχει πει η Χριστίνα Μπόμπα.



«Μου είπε ότι κάνω κάποιους ανορεκτικούς κύκλους, γεγονός που μειώνει τις πιθανότητες να μείνω έγκυος. Δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά απλά είναι μειωμένες οι πιθανότητες γιατί δεν έβγαζα κάθε μήνα ωάριο.

Σε μένα ήταν πιο συχνό… Υπήρχε η επιλογή να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για καιρό ακόμα, αλλά εγώ ήμουν έτοιμη να κάνω αυτό το βήμα και ο Σάκης ακόμα πιο πολύ γιατί ήθελε να είμαστε χαρούμενοι, οπότε κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο, ήταν η σωστή επιλογή», εξομολογήθηκε η Χριστίνα στην Ελεονώρα Μελέτη.

Photos: @chrismpo