All Star Survivor στη Ρόδο με Βαλαβάνη, Βασάλο και James Καφετζή (photo)

All Star Survivor στη Ρόδο με Βαλαβάνη, Βασάλο και James Καφετζή (photo)

Συνάντηση κορυφής έγινε στο νησί των Ιπποτών!

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν εδώ και αρκετές μέρες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο, έχοντας ήδη επισκεφθεί αρκετά νησιά και παραθαλάσσια μέρη της Ελλάδας. Το ζευγάρι έχει ταξιδέψει στο Λιμένι Λακωνίας, στη Μύκονο και στη Νάξο ως τώρα.

Εδώ και λίγα 24ωρα, όμως, βρίσκονται στη μαγευτική Ρόδο με μια… συνάντηση κορυφής να μην μπορούσε να αποφευχθεί.

Reunion για τους παίκτες του Survivor- Πού βρέθηκαν (photos+videos)

Οι All Star Survivors μαζί

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρίσκονται στο νησί των Ιπποτών απολαμβάνοντας τις διακοπές τους. Εκεί, ωστόσο, είχαν και μία συνάντηση με τον James Καφετζή.

Βασάλος, Βαλαβάνη και Καφετζής συναντήθηκαν στη Ρόδο, απόλαυσαν όλοι μαζί τον καφέ και το παγωτό τους και έβγαλαν το απαραίτητο Insta Story. Λες να ετοιμάζουν κάτι οι τρεις τους;

survivor

Στο Insta Story, πάντως, δεν δόθηκε κανένα hint παρά μόνο τα πλατιά χαμόγελα και των τριών πρώην παικτών διαφορετικών κύκλων του Survivor.

Η επιστροφή του James στη Ρόδο

Ο James Καφετζής αποχώρησε από το Survivor 4 οικειοθελώς όταν συνειδητοποίησε ότι δεν αισθανόταν καλά από τον εγκλεισμό και τις κακουχίες που βίωνε στον Άγιο Δομίνικο.



Το Σάββατο 15 Μαΐου, λοιπόν, ο παίκτης επέστρεψε στην Αθήνα και λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε στη Ρόδο, από όπου και κατάγεται. Οι συντοπίτες του είχαν μαζευτεί στο αεροδρόμιο και τον υποδέχθηκαν με… «πριγκιπικές» τιμές. Από τότε, λοιπόν, ο James έχει παραμείνει στη Ρόδο, όπως βλέπουμε και μέσα από τις αναρτήσεις του στο Instagram.

Photos: @evridiki_valavani