Μαίρη Συνατσάκη: Η εξήγηση πίσω από τα δάκρυα και τη συγκίνησή της για τα αδέλφια Αντετοκούνμπο

Μαίρη Συνατσάκη: Η εξήγηση πίσω από τα δάκρυα και τη συγκίνησή της για τα αδέλφια Αντετοκούνμπο

Βουρκωμένη έβγαλε Insta Stories η Mairiboo όσο παρακολουθούσε από την τηλεόραση τα αδέλφια Αντετοκούνμπο.

Εδώ και λίγες ώρες ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρίσκονται στην Ελλάδα. Τα αδέλφια ταξίδεψαν από την Αμερική στη χώρα όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους και να ξεκουραστούν μετά από μια πολύ απαιτητική χρονιά.

Αφού έφτασαν στο αεροδρόμιο, τα αδέλφια Αντετοκούνμπο προχώρησαν σε δηλώσεις, ενώ μάλιστα αποκάλυψαν ότι σκοπεύουν να πάνε το τρόπαιο του NBA στις γειτονιές όπου μεγάλωσαν, δηλαδή στα Σεπόλια και στου Ζωγράφου.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Celebrities και Twitter υποκλίθηκαν στον πρωταθλητή NBA και MVP (photos)



Τη Συνέντευξη Τύπου παρακολούθησε και η Μαίρη Συνατσάκη από το σπίτι της με την ίδια να κλαίει και να έχει βουρκώσει.

Η εξήγηση για τα δάκρυα της Συνατσάκη

Μεταξύ άλλων, τα αδέλφια Αντετοκούνμπο δήλωσαν πως δεν έχουν πιστέψει ακόμα πως είναι πρωταθλητές, αλλά και πως θα πάνε το κύπελλο του NBA στις παλιές τους γειτονιές. Η ταπεινότητα και η σεμνότητα αυτή, λοιπόν, των δύο αδελφών έκανε τη Μαίρη Συνατσάκη να ξεσπάσει σε κλάματα.

mairiboo antetokounmpo


Η ίδια, βέβαια, εξήγησε γιατί αντιδρά έτσι μέσα από δύο Insta Stories. «Όλα αυτά γίνονται γιατί η μαμά μου έκλαιγε όταν βλέπαμε αγώνες -Ολυμπιακούς ως επί το πλείστον- και είμαι συναισθηματικά φορτισμένη με τους αθλητές», λέει η Μαίρη και ξεσπά σε κλάματα.



Τα λόγια του Γιάννη και του Θανάση για τον Θοδωρή Ιακωβίδη

Το ξέσπασμα του αρσιβαρίστα Θοδωρή Ιακωβίδη δεν θα έμενε ασχολίαστο από τα αδέλφια Αντετοκούνμπο. Ο Γιάννης, άλλωστε, έκανε και ένα υποστηρικτικό Insta Story για τον 30χρονο αθλητή πριν μερικές ώρες.

«Πρέπει να πούμε όλοι μας κι εσείς, όλοι μας ένα συγγνώμη στον Θοδωρή και σε άλλους σαν τον Θοδωρή, γιατί δεν πρέπει να αφήνουμε κανέναν να σηκώνει αυτά τα βάρη μόνος του», σχολίασε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

https://www.instagram.com/p/CRmUIfpFmH7

Ο Greek Freak είπε με τη σειρά του: «Εγώ χάρηκα που βγήκε και έκλαψε και τα είπε όλα αυτά που ένιωθε. Κι εγώ υπάρχουν βράδια που δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω αυτό που κάνω, αλλά έχω τόσο κόσμο δίπλα μου που με στηρίζουν και μου λένε να συνεχίσω. Δεν τον ξέρω, αλλά μιλήσαμε λίγο στο ίνσταγκραμ. Κανείς δεν πρέπει να σηκώνει μόνος του αυτά τα βάρη. Χρειάζεται στήριξη σε όλους τους αθλητές».

Photos: @mairboo