Άννα-Μαρία Βέλλη: Οι hot φωτογραφίες με μαγιό και η αναφορά στα κιλά που πήρε μετά το Survivor

Άννα-Μαρία Βέλλη: Οι hot φωτογραφίες με μαγιό και η αναφορά στα κιλά που πήρε μετά το Survivor

Αναστάτωσε το Instagram η amiyiami!

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μάνη απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες η Άννα Μαρία Βέλλη. Η youtuber βιώνει στιγμές χαλάρωσης μακριά από την τρέλα της καθημερινότητας ποζάροντας, μάλιστα, στον φωτογραφικό φακό πιο hot από ποτέ!

Συγκλονίζει η Άννα Μαρία Βέλλη: «Στη θέση της Κάρολαιν ή της Γαρυφαλλιάς θα μπορούσα να είμαι εγώ»

Οι φωτογραφίες με μαγιό και το σχόλιο για τα κιλά

Το Σάββατο η Άννα Μαρία Βέλλη δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στο Instagram στις οποίες ποζάρει με μαγιό. Όπως θα δεις, η youtuber φορά το σιέλ, «καυτό» μπικίνι της, έχει πλάτη τον φακό και αφήνει τους followers της να θαυμάσουν το καλλίγραμμο κορμί της.

Όχι μόνο, όμως… Η Άννα Μαρία στο caption του post αναφέρθηκε και στα κιλά που πήρε από τη στιγμή που βγήκε από το Survivor μέχρι και σήμερα.

https://www.instagram.com/p/CR9Npg0srP_

«Φέτος που πήρα αρκετά κιλά πρώτη φορά στη ζωή μου, έμαθα επιτέλους ΠΟΥ τα παίρνω. Well I’m fine with it», έγραψε χαρακτηριστικά η youtuber.

Τα σχόλια και τα likes πήραν «φωτιά» με τους fans της Άννας Μαρίας να της λένε ότι της πάνε πολύ τα κιλά που πήρε και ότι δεν χρειάζεται να τα χάσει.

Η αποκάλυψη για τις κακοποιητικές σχέσεις

Παίρνοντας αφορμή από τις δολοφονίες της Κάρολαιν και της Γαρυφαλλιάς, η Άννα Μαρία Βέλλη γύρισε ένα βίντεο στο Instagram και αποκάλυψε ότι έχει βρεθεί δύο φορές στη ζωή της σε κακοποιητικές σχέσεις.



«Ζω από τύχη. Είμαι τριάντα ενός ετών και έχω βρεθεί δύο φορές στη ζωή μου σε κακοποιητική σχέση. Στη θέση της Κάρολαιν ή της Γαρυφαλλιάς θα μπορούσα να είμαι εγώ. Τα κορίτσια αυτά δεν ήταν απλά τυχερά. Εγώ ήμουν», τόνισε η Άννα Μαρία Βέλλη και πρόσθεσε:

«Τις τελευταίες ημέρες αναβιώνω εκείνες τις στιγμές και γυρνάει συνεχώς στο μυαλό μου η σκέψη ότι ήμουν απλά τυχερή. Η Γαρυφαλλιά δεν ήταν τυχερή, η Καρολάιν δεν ήταν τυχερή, εγώ απλά έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου. Δεν ξέρεις τι θα τύχει σε σένα, δεν ξέρεις αν θα αναπνέεις».

Photos:@amiyiami