Σίσσυ Χρηστίδου: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με μαγιό για το φετινό καλοκαίρι (photo)

Σίσσυ Χρηστίδου: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με μαγιό για το φετινό καλοκαίρι (photo)

Λίγο χρόνο να χαλαρώσει βρήκε η παρουσιάστρια μέσα στις δύσκολες στιγμές που βιώνει το τελευταίο διάστημα.

Μια αρκετά δύσκολη περίοδο βιώνει η Σίσσυ Χρηστίδου μιας και – όπως αποκάλυψε- εδώ και εννέα μήνες η μητέρα της δίνει μάχη με τη λευχαιμία. Η παρουσιάστρια πηγαινοέρχεται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, όπου ζουν οι γονείς της, ώστε να μπορεί να είναι κοντά στη μαμά της.

Μέχρι τώρα η Σίσσυ δεν είχε καταφέρει να περάσει στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης, αλλά πριν λίγο με μια φωτογραφία της στο Instagram έδειξε πως επιτέλους παίρνει μια ανάσα.

Σίσσυ Χρηστίδου: Η στήριξη του Θοδωρή Μαραντίνη για το πρόβλημα υγείας της μαμάς της

Η πρώτη φωτογραφία με μαγιό

Την πρώτη φωτογραφία με μαγιό για αυτό το καλοκαίρι ανέβασε στο Instagram η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια δροσίζεται στην πισίνα φορώντας ασπρόμαυρο μπικίνι και μεγάλο καπέλο στο κεφάλι για να προστατευθεί από τον ήλιο. Πρόσωπο δεν βλέπουμε, αλλά από τη στάση του σώματος φαίνεται πως η Σίσσυ το απολαμβάνει.

https://www.instagram.com/p/CSCe4mlIkUV

Η επιστροφή στο MEGA

Η Σίσσυ Χρηστίδου… πάει ΜEGA από τη νέα σεζόν. Η παρουσιάστρια θα αναλάβει τη ζώνη του Σαββατοκύριακου με τη γνωστή ομάδα της- Κωνσταντίνο Βασάλο, Ελένη Βουλγαράκη και Παύλο Σταματόπουλο- αλλά και με νέες προσθήκες.

https://www.instagram.com/p/CR34xJaL4AD


Η Σίσσυ ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα με ένα post στο Instagram της γράφοντας χαρακτηριστικά: «It’s official, baby» και δείχνοντας τον ενθουσιασμό της.

Photos: @sissychristidou