Χριστίνα Μπόμπα: Μας δείχνει το σώμα της 40 μέρες μετά την γέννηση των διδύμων (vid)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Χριστίνα Μπόμπα: Μας δείχνει το σώμα της 40 μέρες μετά την γέννηση των διδύμων (vid)

Δες πώς είναι το σώμα της μετά από ενάμιση μήνα.

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Χριστίνα Μπόμπα, που έχει φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της από τις 23 Ιουνίου 2021. Οι κόρες της έχουν ολοκληρώσει την οικογενειακή της ευτυχία με τον Σάκη Τανιμανίδη, και πραγματικά δεν τις χορταίνουν.

Ενάμιση –σχεδόν- μήνα μετά την γέννα, η Χριστίνα Μπόμπα δείχνει το σώμα της και την κοιλίτσα της!

Μπόμπα - Τανιμανίδης: Δες πώς έχει γίνει το σαλόνι τους με την άφιξη των δίδυμων κοριτσιών τους

Δες πώς είναι το σώμα της περίπου 40 ημέρες μετά τη γέννα

Η Χριστίνα Μπόμπα έγινε μαμά για πρώτη φορά κάπου στα τέλη Ιουνίου (23/6/21) και ο ερχομός των δίδυμων κοριτσιών της, της έχει αλλάξει τη ζωή. Συχνά μέσα από το Instagram account της βλέπεις να ανεβάζει στιγμές με τα μωράκια της και πραγματικά είναι πολύ χαριτωμένες οι μικρούλες.

Σήμερα όμως (2/8/21) έκανε ένα story διαφορετικό από όλα τα άλλα. Δεν θα δεις τις μικρούλες να τρώνε, ούτε να κοιμούνται, ούτε να είναι πιασμένες χέρι χέρι. Θα δεις τη Χριστίνα να μας δείχνει το σώμα της περίπου ενάμιση μήνα μετά τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών της.

Φορά ένα κόκκινο μίνι φόρεμα και με ένα story στον καθρέφτη του σαλονιού της σου δείχνει πώς είναι το σώμα της μετά τη γέννα. Η Χριστίνα έχει χάσει σχεδόν τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης, και φαίνεται να έχει βρει και πάλι τη φόρμα της, όπως θα δεις και στο βίντεο παρακάτω.



Η τρυφερή ανάρτηση με τις κόρες της

Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα πριν από αυτό το story, η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με τις κόρες της να κρατιούνται χέρι χέρι. Τα νεογέννητα είχαν πιάσει το χεράκι το ένα του άλλου και η συγκινημένη μαμά έγραψε: «holding hands» (aka κρατώντας χεράκια).

MPOMPA MWRA

Το ζευγάρι δεν χορταίνει τις δίδυμες μικρούλες

Ο Σάκης και η Χριστίνα διανύουν μια από τις όμορφες περιόδους στη ζωή τους. Δεν υπάρχει μέρα που δεν θα δεις στα accounts τους στο Instagram κάποια φωτογραφία από τις μικρούλες.

Πλέον, το μόνο που έχει απομείνει είναι να αποκαλύψουν τα ονόματά τους, κάτι που λογικά θα γίνει πολύ σύντομα.