Στην αντεπίθεση ο Johnny Depp - Κατηγορεί την Heard ότι δεν έδωσε ποτέ τα χρήματα σε φιλανθρωπίες

Στην αντεπίθεση ο Johnny Depp - Κατηγορεί την Heard ότι δεν έδωσε ποτέ τα χρήματα σε φιλανθρωπίες

Μερικούς μήνες πριν τη δίκη στην Αμερική, ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι η πρώην σύζυγός του έπαιξε ένα παιχνίδι εντυπώσεων.

Πάνε πια 5 χρόνια από τότε που ο Johnny Depp και η Amber Heard χώρισαν. Η παγκόσμια κοινή γνώμη βρέθηκε σε διχασμό όταν η ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι ο τότε σύζυγός της την είχε χτυπήσει επανειλημμένα. Έδωσε, μάλιστα, φωτογραφίες της με μώλωπες στη δημοσιότητα για να αποδείξει τα λεγόμενά της.

Μακιγιέζ που φαίνεται να ανέλαβε την ηθοποιό την ημέρα της ισχυριζόμενης κακοποίησής της αρνήθηκε ότι είδε σημάδια.

Amber Heard VS Johnny Depp

Την ώρα που εκείνη δημοσίευσε βίντεο, κατά το οποίο ο Depp σε κατάσταση μέθης φώναζε και κοπανούσε ράφια στην κουζίνα του σπιτιού τους, εκείνος μοιραζόταν ηχητικό απόσπασμα, στο οποίο η Heard έλεγε:

«Πες τους, Johnny! Πες τους ‘Εγώ, ο Johnny Depp, ένας άντρας, είμαι κι εγώ θύμα οικογενειακής βίας […] Και να δούμε πόσοι θα σε πιστέψουν ή θα είναι με το μέρος σου»




Το κοινό να γέρνει μία από τη μία και μία από την άλλη πλευρά μη γνωρίζοντας ποιον να πιστέψει.

Τελικά, τον Νοέμβριο του 2020, η πολύκροτη δίκη με τη Sun -που τον αποκάλεσε «wife beater»- στο Λονδίνο αποφάνθηκε κατά του Depp.

Ο Johnny Depp είναι «wife beater»-καταδικαστική η απόφαση για τον star

«Δεν εντυπωσιαζόμαστε από το αποτέλεσμα και να είστε σίγουροι ότι η δίκη των ΗΠΑ (σ.σ. έχει αναβληθεί για το 2022. Εκεί, o Johnny Depp ζητάει 50 εκατομμύρια για συκοφαντική δυσφήμιση) θα έχει ακόμη περισσότερα στοιχεία», είπε η πλευρά της Heard.




Πού πήγαν τα χρήματα που ισχυρίστηκε η Heard ότι θα έστελνε σε φιλανθρωπίες

Το θέμα τώρα είναι άλλο. Η Heard είχε ζητήσει 7 εκατομμύρια με το διαζύγιο, τα οποία θα διέθετε για φιλανθρωπικό σκοπό, αλλά ο Depp και η ομάδα του ισχυρίζονται ότι ήταν ένα κόλπο για να επικαλεστεί τη συμπάθεια του κοινού κι ότι τα χρήματα δεν πήγαν ποτέ εκεί.

Ζητάνε, λοιπόν, από τη Heard να δείξει πού ακριβώς έχουν βρεθεί αυτά τα χρήματα και ένας δικαστής στη Νέα Υόρκη έδωσε εντολή στην American Civil Liberties Union να ανοίξει τα σχετικά χαρτιά.

johnny depp amber heard trial

Ο Johnny Depp αποκάλυψε πόσα χρήματα έχασε λόγω της διαμάχης του με τη Heard

Δικηγόροι από το News Group Newspapers απαντούν λέγοντας ότι η Heard δεν είπε ψέματα, αφού είχε διευκρινίσει ότι θα τα έδινε σε διάστημα 10 ετών και το κοινό περιμένει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Στη συνέχεια θα βρεις φωτογραφίες από τη δίκη στην Αγγλία που έκαναν τον γύρω του κόσμου.