Δανάη Παππά: Καλύτερα από ποτέ με τον κούκλο σύντροφό της - Το story από την παραλία

Δανάη Παππά: Καλύτερα από ποτέ με τον κούκλο σύντροφό της - Το story από την παραλία

Το ζευγάρι περνάει καταπληκτικά και το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

Η Δανάη Παππά έχει κλείσει πια δύο χρόνια σχέσης με τον κούκλο σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη. Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των ετών, η ηθοποιός έχει μοιραστεί πολλές φορές φωτογραφικό υλικό που δείχνει πόσο όμορφα περνάνε τα δύο παιδιά.

Πηγαίνουν εξορμήσεις, επιλέγουν χώρες του εξωτερικού για τα ταξίδια τους και οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έρχονται ως επακόλουθο στο Instagram μπορούν να αποτυπώσουν την ευτυχία τους καθώς περνούν χρόνο μαζί.

Δανάη Παππά: Οι διακοπές στο εξωτερικό με τον σύντροφό της (photos + vids)

https://www.instagram.com/p/CP_FQ5bHXVe


Η σχέση της Παππά με τον Λάζαρη

Η Παππά και ο Λάζαρης εδώ και έναν χρόνο, μάλιστα, συγκατοικούν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χάνουν ευκαιρία να εκφραστούν δημόσια ο ένας για τον άλλο. Πάρε ως παράδειγμα τη δημόσια ευχή της συντρόφου του για τα γενέθλιά του τον περασμένο Μάρτιο.

«Σήμερα πριν από (emoji) χρόνια γεννήθηκε ο πιο γλυκός κουκοσκιάχτης!
@lambros_lazaris .

Αν αυτή η χρονιά ήταν ένα αντικείμενο, θα ήταν μια πόρτα, που σε οδηγεί σε νέες περιπέτειες και θα τις αντιμετωπίσεις, πλέον, έναν χρόνο μεγαλύτερος. Χρόνια σου πολλά, σ’αγαπώ», είχε γράψει.

Ο σύντροφος της Δανάης Παππά είχε γενέθλια και του ευχήθηκε με τον πιο περίεργο τρόπο

Το story από την παραλία

Τώρα, μέσα στο καλοκαίρι, το ζευγάρι έχει προσθέσει στις τακτικές του ασχολίες την παραλία και από εκεί είναι που πρόσφατα έκανε ένα story.




Από τα πρόσωπά τους η ευτυχία δεν κρύβεται! Και, αν δεν έχεις πειστεί, συνέχισε παρακάτω για περισσότερες κοινές τους φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί.