Γιώργος Λιανός - χαζομπαμπάς: Τα παιχνίδια με το μωρό του στο κρεβάτι! (video)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γιώργος Λιανός - χαζομπαμπάς: Τα παιχνίδια με το μωρό του στο κρεβάτι! (video)

Το βίντεο που ανέβασε με την κόρη του.

Ο Γιώργος Λιανός είχε μία πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική παρουσία αυτή τη χρονιά, αφού μετά τα πρώτα επεισόδια του «The Voice of Greece», έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο όπου και θα παρουσίαζε το Survivor που επέστρεψε στους δέκτες μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Ο παρουσιαστής τα πήγε εξαιρετικά στον ρόλο αυτό και το βίντεο με τα bloopers που ετοίμασε η παραγωγή και πρόβαλε στον τελικό στις 5 Ιουλίου 2021 ήταν η απόδειξη. Πλέον απολαμβάνει τα παιχνίδια και το καλοκαίρι με την οικογένειά του και το έδειξε με ένα βίντεο του.



Γιώργος Λιανός: Δείχνει για πρώτη φορά τα πρόσωπα των γιων του (video)

Παιχνίδια με την κόρη του

Ο Γιώργος Λιανός πριν από λίγη ώρα ανέβασε ένα story στο Instagram account του, στο οποίο παίζει με την σχεδόν πέντε μηνών κόρη του, Βαλέρια. Όπως θα δεις στο βίντεο η μικρούλα έχει μάθει πια να κουνάει πολύ καλά τα χεράκια και τα ποδαράκια της και η κλωτσιά που δίνει στον μπαμπά Γιώργο είναι σχεδόν αναπόφευκτη.

Ο παρουσιαστής μάλιστα έχει βάλει κι ένα emoji του Bruce Lee, προφανώς παραλληλίζοντας τις πολεμικές κινήσεις της κόρης του με τις δικές του.



Οι δηλώσεις μετά τον ερχομό της κόρης του

Ο Γιώργος Λιανός ήταν στον Άγιο Δομίνικο όταν ένα τηλέφωνο του ανακοίνωσε πως γεννήθηκε το τέταρτο παιδάκι του.

«Μου μοιάζει λίγο το τέταρτο παιδάκι μου. Δεν ήμουν μέσα στον τοκετό, δεν πρόλαβα. Χτύπησε το τηλέφωνο και μπήκα κατευθείαν στο αεροπλάνο για να προλάβω ό,τι μπορώ. Ήξερα ότι έχει γεννηθεί το παιδάκι, ότι είναι καλά στην υγεία του και μπήκα αμέσως στο αεροπλάνο. Πρώτη φορά το είδα μέσω internet. Το ξέραμε ότι θα γινόταν κάπως έτσι το πράγμα, γιατί είναι πολύ μακρινό το ταξίδι».

Όσο για το όνομα Βαλέρια που της έδωσαν ανέφερε: «Μου άρεσε πάρα πολύ το όνομα Βαλέρια. Έχω δύο κόρες, η πρώτη είναι Αριάννα (που ξεκινάει από Α) και η δεύτερη θα είναι Βαλέρια (που ξεκινάει από Β)».