Χαμογελάει ξανά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά οι γυμνασμένοι της γλουτοί έκλεψαν την παράσταση

Χαμογελάει ξανά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά οι γυμνασμένοι της γλουτοί έκλεψαν την παράσταση

 Η Ηλιάνα και το απόλυτο μαύρο μπικίνι!

Ήταν μια δύσκολη η φετινή σεζόν για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία βίωσε έναν χωρισμό και μια περίεργη τηλεοπτική χρονιά στο τιμόνι του Pop Up στον Alpha.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στη Μύκονο όπου ζει και εργάζεται και η αδερφή της.

Οι φήμες περί επανασύνδεσης.



Το περιοδικό Οκ της προηγούμενης έδειξε κοινές πόζες της Ηλιάνας παρέα με τον πρώην της Snik. Kαι οι δύο βρέθηκαν στη Μύκονο και τα σενάρια περί επανασύνδεσης δίνουν και παίρνουν χωρίς κανείς να επιβεβαιώνει τον δεσμό.



Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιορτάζει αλλά όλοι μιλούν για το story του Snik

Η Ηλιάνα και οι αλλαγές στο σώμα της:

Η Παπαγεωργίου, είχε μόνη της μιλήσει για τα σημάδια που άφησε η χρονιά που πέρασε και στο σώμα της γράφοντας:

«Ξέρουμε όλοι πολύ καλά πώς ήταν αυτή η χρονιά, νομίζω έχει αποτυπωθεί και πάνω στο σώμα μου. Πολλές φορές οι άνθρωποι όταν περνάμε δύσκολα, σωματοποιούμε καταστάσεις, το παθαίνουμε όλοι. Κάποιες φορές παίρνουμε μερικά κιλά και μας λένε ότι είμαστε έγκυες, άλλες φορές χάνουμε κιλά και ίσως να έχουμε ανορεξία. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε αγωνία, έχουμε άγχος, έχουμε αγάπη, προσπαθούμε, αλλά έχουμε ανθρώπους δίπλα μας που αντί να μας γυρνούν την πλάτη στα δύσκολα μας κρατάνε από το χέρι. Κι εμένα με κρατήσατε», κατέληξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.



Στις πρόσφατες παπαράτσι πόζες, η Ηλιάνα πάντως όχι μόνο έχει ένα αψεγάδιαστο σώμα, αλλά φαίνεται και πιο γυμνασμένη από ποτέ.