H Charlize Theron κάνει διακοπές σε Πάρο και Μύκονο-Οι photos και το video στα social

Νάνσυ Μητσοστέργιου
H Charlize Theron κάνει διακοπές σε Πάρο και Μύκονο-Οι photos και το video στα social

Ακόμη ένας Hollywood celebrity στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα φέτος έγινε το αγαπημένο θέρετρο για πολλούς celebrities του Hollywood, οι οποίοι ήρθαν για διακοπές στα ελληνικά νησιά. Ανάμεσα σε αυτούς οι Hailey και Justin Bieber, η Kate Hudson με τον σύζυγό της Danny Fujikawa και τη μητέρα της, αλλά και η ελληνικής καταγωγής κολλητή της Kylie Jenner, Stassie Karanikolaou.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Μύκονο και Πάρο, διακοπές κάνει με τα παιδιά της, η Charlize Theron.

Η Kate Hudson κάνει διακοπές στην Ελλάδα και ανταλλάσσει καυτά φιλιά με τον αγαπημένο της

Tour στις Κυκλάδες κάνει η Charlize Theron

Η διάσημη Νοτιοαφρικανή ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης Charlize Theron είναι μεταξύ των πολυάριθμων διασημοτήτων που επέλεξαν να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα φέτος.

Η σταρ του Hollywood Theron, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Πάρο και εντοπίστηκε να τρώει με φίλους στο διάσημο εστιατόριο Barbarossa στη Νάουσα. Η Theron ονομάστηκε από το Time το 2016 ως ένας από τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, και τα τελευταία 24ωρα απολαμβάνει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά.

Η Charlize, η οποία είναι μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς στον κόσμο και έχει λάβει πολλές διακρίσεις, όπως Όσκαρ, Βραβείο Sag και Χρυσή Σφαίρα, ζει σε ένα πολυτελές yacht ενώ ταξιδεύει στις όμορφες Κυκλάδες.

H Charlize Theron χωρίς μακιγιάζ είναι ακόμα πιο γοητευτική

Το βίντεο με τη βουτιά στο Instagram account της

Μια ανάρτηση μάλιστα έκανε και η ίδια η Charlize στο Instagram account της, που την έδειχνε να βουτάει μέσα στη θάλασσα μαζί με τα παιδιά της. Το βίντεο που ανέβασε πριν από περίπου 20 ώρες στο account της έγινε viral σε χρόνο dt και συγκέντρωσε πάνω από δύο εκατομμύρια likes.


https://www.instagram.com/p/CSHWL2Wj01K

Οι φωτογραφίες με μαγιό κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Η Charlize Theron έδειχνε υπέροχη στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκε ενώ κάνει διακοπές στην Ελλάδα. Η 45χρονη ηθοποιός επιδεικνύει τη φυσική της κατάσταση με μαύρο hot μπικίνι και ασορτί μαύρα γυαλιά σε νέες φωτογραφίες που την τράβηξαν στο yacht της στα ανοιχτά της Πάρου την Τρίτη (3/8/21).



Stay tuned, γιατί δείχνει πως περνάει φανταστικά και σίγουρα θα δεις κι άλλο υλικό από τις διακοπές της.