Γιώργος Κόρομι: Ο φιναλίστ του Survivor ποζάρει πρώτη φορά με τη σύντροφό του (vid)

Γιώργος Κόρομι: Ο φιναλίστ του Survivor ποζάρει πρώτη φορά με τη σύντροφό του (vid)

Είναι φουλ ερωτευμένος και δεν το κρύβει.

Τον Γιώργο Κόρομι τον γνώρισες πριν από 8 μήνες περίπου, μέσα από το reality επιβίωσης, Survivor. Ο Κόρο όπως τον φώναζαν στο παιχνίδι άνηκε αρχικά στους Μαχητές, όμως στη διάρκεια του παιχνιδιού χρειάστηκε να αλλάξει ομάδα δύο φορές.

Ωστόσο σε όποια και αν αγωνιζόταν πάντα έδινε τον καλύτερό του εαυτό και έφερνε νίκες στην ομάδα, που συνδυαζόταν με έπαθλα, φαγητού, ασυλίας ή επικοινωνίας με τους δικούς τους ανθρώπους.



Η σύντροφος του Γιώργου Κόρομι έκλεψε την παράσταση στο Survivor

Στο reality επιβίωσης κάθε Τετάρτη υπήρχε έπαθλο επικοινωνίας. Όποια ομάδα κέρδιζε μεταφερόταν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο κι έβλεπε βίντεο ή διάβαζε μηνύματα από τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Τελικός Survivor: Ο Γιώργος Κόρομι φόρεσε τζιν παντελόνι και δεν θα τον αναγνωρίσεις

Σε ένα από όλα αυτά τα έπαθλα είδες πρώτη φορά και τη σύντροφο του Γιώργου Κόρομι, την Τίνα, η οποία είναι από το Τορόντο. Μία πολύ γοητευτική γυναίκα που δικαίως του έκλεψε την καρδιά. Ο Κόρο δεν μιλούσε πολύ για εκείνη, και η αλήθεια είναι πως δεν μπορούσες να τη βρεις ούτε στα social media.

Η πρώτη κοινή πόζα τους στα social

Όσο κι αν έψαξες στο Instagram δεν βρήκες ούτε μια κοινή τους πόζα ή έστω κάτι που να μαρτυρά ποια είναι η σύντροφός του.

Το μυστήριο όμως λύθηκε γιατί πριν από μερικές ώρες και πιο συγκεκριμένα το απόγευμα της Τρίτης (3/8/21) ο Γιώργος Κόρομι έκανε ένα story στο Instagram account του, στο οποίο χαμογελαστός κρατά αγκαλιά την αγαπημένη του.



Λίγη ώρα αργότερα ανέβασε και μια φωτογραφία με την παρέα με την οποία βρισκόταν, ανάμεσά τους και ο πρώην συμπαίκτης του, Παύλος Γαλακτερός, κι εκεί είδες ξανά την Τίνα. Το Instagram account της είναι ιδιωτικό, οπότε οι μόνες δύο στιγμές που μπορείς να τη δεις είναι αυτές.

georgekoromi syntrofos

Δείχνουν πάντως πολύ καλά μαζί.