Η Rihanna είναι πλέον η πλουσιότερη γυναίκα τραγουδίστρια στον κόσμο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Rihanna είναι πλέον η πλουσιότερη γυναίκα τραγουδίστρια στον κόσμο

Η αλλαγή στη ζωή και το οικονομικό επίπεδο της Rihanna.

H Rihanna έχει πλέον έναν νέο τίτλο, καθώς είναι δισεκατομμυριούχος. Η καθαρή αξία της 33χρονης τραγουδίστριας και δημιουργού καλλυντικών αποκαλύφθηκε και αξίζει τόσα πολλά χρήματα χάρη στη σειρά καλλυντικών Fenty Beauty, τη σειρά Savage by Fenty, τη μουσική και άλλα εγχειρήματά της.

Το Forbes εκτιμά ότι η καθαρή περιουσία της Rihanna είναι 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η πλουσιότερη γυναίκα τραγουδίστρια στον κόσμο σύμφωνα με το Forbes

Η ζωή της Rihanna από σήμερα άλλαξε και πλέον είναι η πλουσιότερη γυναίκα τραγουδίστρια στον κόσμο. Η περιουσία της αγγίζει σχεδόν τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια, ποσό που δεν μπορείς καν να φανταστείς.

«Η πλειοψηφία των 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων της καθαρής περιουσίας της δεν προέρχεται από το τραγούδι αλλά από τα καλλυντικά», δήλωσε στο GMA η συντάκτρια του Forbes, Kerry Dolan. «Από μια εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά καλλυντικών, η οποία, όταν κυκλοφόρησε, έλαβε πολλούς επαίνους επειδή είχε αυτό το κάτι, όπως για παράδειγμα περισσότερες από 40 αποχρώσεις για όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδας, που ήταν κάτι που εκείνη την εποχή, δεν το είχαν πολλές γραμμές καλλυντικών».

Rihanna: Βγήκε ραντεβού και έκρυψε το τατουάζ που είχε κάνει με τον πρώην της

Σύμφωνα με το περιοδικό, η Fenty Beauty αντιπροσωπεύει περίπου 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια από την καθαρή της περιουσία των 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.



Αυτή η καθαρή αξία καθιστά επίσημα τη Rihanna την πλουσιότερη γυναίκα μουσικό στον κόσμο και τη δεύτερη πλουσιότερη αυτοδημιούργητη celebrity μετά την Oprah.