Μετανιωμένος ο Bill Gates για τις απιστίες, αποκαλύπτει τα συναισθήματά του για τη Melinda

Μετανιωμένος ο Bill Gates για τις απιστίες, αποκαλύπτει τα συναισθήματά του για τη Melinda

Τρεις μήνες μετά, μιλάει για την πρώην σύζυγό του.

Πάνε σχεδόν τρεις μήνες πια από τότε που κυκλοφόρησαν τα νέα ότι ο Bill Gates και η Melinda Gates κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου. Η είδηση έκανε τον γύρο του πλανήτη, καθώς, μετά από 27 χρόνια γάμου, ο ηγέτης του κολοσσού της Microsoft φαίνεται να είχε ανάρμοστη συμπεριφορά με γυναίκες του εργασιακού του χώρου.

Δεδομένου, όμως, δεν υπήρχε προγαμιαίο συμβόλαιο πριν το 1994, η μοιρασιά θα γίνει σε μία περιουσία 124ων δισεκατομμυρίων δολαρίων (σ.σ. Ο 65χρονος είναι, άλλωστε, ο τέταρτος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο).



Οι δηλώσεις του για το διαζύγιο

Στις 4 Αυγούστου, δύο μέρες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου τους από έναν δικαστή στη Washington, ο Gates έκανε μία εμφάνιση στο Anderson Cooper 360° του CNN. Εκεί μίλησε για τα συναισθήματά του προς την πρώην πια σύζυγό του, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, κι ότι έχει μετανοήσει που την απάτησε (σ.σ. είχε παραδεχτεί, μάλιστα, απιστία στη Wall Street Journal).

Διαζύγιο Bill Gates: Αταξίες μέσα στη Microsoft! Φλερτ, σχέσεις και κουτσομπολιά

«Σίγουρα, πιστεύω ότι όλοι το μετανιώνουν. Αλλά είναι ώρα περισυλλογής και αυτήν τη στιγμή έχω ανάγκη να πάω μπροστά. Η δουλειά μου είναι πολύ σημαντική για εμένα. Μέσα στην οικογένεια θα γιατρευτούμε όσο καλύτερα μπορούμε και θα μάθουμε από αυτό που συνέβη»

Διαζύγιo Gates: Ποια είναι η Ann Winblad και γιατί περνούσε ένα ΣΚ τον χρόνο σπίτι της

Όσον αφορά στο Bill & Melinda Gates Foundation, δήλωσε:

«Η Melinda είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και το ότι αυτή η συνεργασία που είχαμε φτάνει στο τέλος της είναι μία μεγάλη πηγή τεράστιας προσωπικής θλίψης»

Περίμενε γιατί στη συνέχεια θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες τους.