Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου δέχτηκε κριτική για την εθελοντική δράση στις φωτιές και απάντησε κατάλληλα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου δέχτηκε κριτική για την εθελοντική δράση στις φωτιές και απάντησε κατάλληλα

Το σχόλιο που της έκαναν και η αποστομωτική της απάντηση.

Δύσκολες περνούν οι άνθρωποι στην Εύβοια, καθώς η περιοχή φλέγεται για τρίτη συνεχή ημέρα, με τις αρμόδιες δυνάμεις να καταθέτουν ψυχή και σώμα για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά και εν τέλει να καταφέρουν να τη σβήσουν.

Στο μεταξύ πλήθος κόσμου -celebrities και μη- έχουν ξεκινήσει εθελοντική δράση, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και ήδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να αποσταλούν στην Εύβοια και στους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τη φωτιά. Μία από αυτούς είναι και η δημοσιογράφος Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Αναζωπύρωση της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη: Φλόγες σε Εύβοια, Γρεβενά, Μεσσηνία, Ρόδο, Αρχαία Ολυμπία

Οι ανατρήσεις της Ελιάνας στο Instagram

«Αύριο πάλι, από τις 10:00 και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας!

Αριστοφάνους 12, Ψυρρή, θα φύγουν φορτηγά για Βόρεια Εύβοια & για Πελοπόννησο

Ανάγκη για: συσκευασμένα τρόφιμα (κράκερς, κρουασάν, κριτσίνια κλπ) χυμούς και ενεργειακά ποτά, φαρμακευτικά είδη (γάζες, pulvo κλπ).

Υ.Γ.1: για όποιον σκέφτεται πώς θα τα κουβαλήσει μέσα στον καύσωνα, έχει ένα μίνι μάρκετ λίγα μέτρα πιο πίσω

Υ.Γ.2: τα μηχανάκια από τις υπηρεσίες online delivery δεν σταμάτησαν να έρχονται - κάντε την παραγγελία από το σπίτι και απλά βάλτε στη διεύθυνση αποστολής Αριστοφάνους 12, Ψυρρή

Υ.Γ.3: το πιο συγκινητικό κομμάτι ήταν που όσο σφράγιζα τις σακούλες, κρυφοκοίταζα μέσα και άκουγα τη σκέψη εκείνου που την έφτιαξε, πχ “να τους στείλω πολλά κρουασάν αλλά ας ριξω μέσα και ένα πακέτο μωρομάντηλα, σίγουρα θα χρειαστούν”», έγραφε η ανάρτηση που έκανε χθες η Ελιάνα στο Instagram account της.


https://www.instagram.com/p/CSK4J6TiSKv

Σήμερα ξημέρωσε μια νέα μέρα αλλά εξίσου δύσκολη για πολλούς ανθρώπους που ακόμη παλεύουν με την πύρινη λαίλαπα. Σημαντική όμως είναι η προσφορά του κόσμου που κάθε μέρα όλο και αυξάνεται.

Σε νέα της ανάρτηση η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αναφέρει: «Χθες ήμασταν 5, σήμερα ήμασταν 15, 25 και έρχονται συνέχεια κι άλλοι. Και μαζί έρχονται οι παραγγελίες από τα σουπερμάρκετ, τα μηχανάκια από τα online delivery, πολίτες με alarm που ξεφορτώνουν και φεύγουν.

Αριστοφάνους 12, Ψυρρή, μέχρι τα μεσάνυχτα.

Οι ανάγκες είναι πολλές και δεν τελειώνουν, γιατί τα σπίτια ακόμα καίγονται, οι περιοχές εκκενώνονται, οι άνθρωποι είναι στο δρόμο.

Είδη φαρμακείου για εγκαύματα, παυσίπονα, ξηρά τροφή και σνακ, νερά, χυμοί, είδη προσωπικής υγιεινής, ψυγειάκια, γάντια, όλα είναι χρήσιμα. Ο καλύτερος τρόπος να δείτε τις ανάγκες που προκύπτουν ανά πάσα στιγμή είναι τα stories του @act4evoia & @act4peloponnese. Φέρτε ό,τι μπορείτε και - αν μπορείτε - φέρτε τον εαυτό σας να βάλει ένα χεράκι για λίγη ώρα. Εύχομαι να πέσετε πάνω στη στιγμή που φορτώνει το φορτηγό, το χειροκροτάμε και του λέμε “καλό δρόμο”».

Και κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι πόσο σημαντικό είναι μπορείς να προσφέρεις σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Το κράξιμο στο Instragram και η αποστομωτική απάντηση της Ελιάνας

Βέβαια υπάρχουν όπως όλα δείχνουν, και άνθρωποι οι οποίοι ψάχνουν απλά να βρούνε πάντα το κακό σε οποιαδήποτε καλή πράξη. Και αυτό συνέβη και με την Ελιάνα, όταν έγινε αποδέκτης ενός μηνύματος, που την «έκραζε» για την εθελοντική της δράση.

Η Ελιάνα βέβαια δεν άφησε αναπάντητο το αγενές σχόλιο και απάντησε όπως άρμοζε στην περίσταση.

Δες το σχόλιο με την απάντησή της στη gallery παρακάτω.