Νικολέττα Ράλλη: Οι διακοπές με την κόρη της στο Καρπενήσι (photos)

Νικολέττα Ράλλη: Οι διακοπές με την κόρη της στο Καρπενήσι (photos)

Το απίστευτο τοπίο στα stories της θα σε μαγέψει.

Η Νικολέττα Ράλλη διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, έχοντας στο πλευρό της τον τελευταίο χρόνο τη γλυκύτατη κορούλα της. Η παρουσιάστρια και blogger του Queen.gr περνά πολύ χρόνο με τη Σοφία και φέτος το καλοκαίρι κάνουν μαζί διακοπές.

Μέσα από το Instagram account της μπορείς να δεις στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή, αλλά και τις διακοπές που κάνει με τον σύζυγό της και την κόρη τους Σοφία.

Νικολέττα Ράλλη: Ποζάρει με ροζ ολόσωμο μαγιό έναν χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης της

Οι μαγευτικές φωτογραφίες στους καταρράκτες

Αν ακολουθείς τη Νικολέττα Ράλλη στα social media θα έχεις δει πως τις τελευταίες μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της με την οικογένεια της. Και με όλα αυτά που συμβαίνουν η ξεκούραση αυτή είναι ότι χρειάζεται ο καθένας.

Εχθές (5/8/21) η Νικολέττα επισκέφθηκε ένα μαγικό μέρος με καταρράκτες που της πρότεινε κάποιος follower. Το μέρος λέγεται «Μαύρη Σπηλιά» βρίσκεται στον Προυσό στον νομό Ευρυτανίας και το φυσικό περιβάλλον σε συνδυασμό με τους καταρράκτες ήταν απλά φανταστικό.



Η βουτιά της Νικολέττας και η φωτογραφία με τη μικρή Σοφία

Μέσα από ένα poll στο Instagram, η Νικολέττα ρώτησε τους fans της να ψηφίσουν αν θα βουτήξει ή όχι μέσα στους καταρράκτες, με την απάντηση να είναι θετική. Τη βουτιά δεν την είδαμε σε κάποιο story, έδειξε όμως φωτογραφίες μέσα από το νερό.



Η πιο ωραία φωτογραφία ωστόσο ήταν εκείνη με τον αγαπημένο της Μιχάλη και τη μικρή Σοφία μπροστά στους καταρράκτες.

ralli

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους για το τοπίο αυτό, και αυτό που έχεις να κάνεις είναι απλά να τα δεις. Και γιατί όχι να επισκεφθείς κι εσύ αυτό το μαγικό μέρος.