Άγριες Μέλισσες: Χαμός στον τρίτο κύκλο - Η Μυρσίνη στην αγκαλιά του Ακύλα - Αδιάφορος ο Δούκας!

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Χαμός στον τρίτο κύκλο - Η Μυρσίνη στην αγκαλιά του Ακύλα - Αδιάφορος ο Δούκας!

Η νέα σεζόν αναμένεται να είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα από τη δεύτερη.

Ο Αύγουστος οδεύει προς τα μέσα του και η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της τρίτης σεζόν στις Άγριες Μέλισσες είναι πιο κοντά από ποτέ. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και κάθε τόσο οι πρωταγωνιστές της σειράς ανεβάζουν και κάποιο βίντεο στα προσωπικά τους social accounts.

Δεν έχει γνωστό ακόμη πότε ακριβώς κάνει πρεμιέρα η νέα σεζόν της σειράς, όμως κάθε τόσο κυκλοφορεί και κάποιο spoiler, με το ενδιαφέρον του κόσμου να παραμένει αμείωτο και την αγωνία να κορυφώνεται ολοένα και περισσότερο. Διαβάζοντας μάλιστα πως η Μυρσίνη πέφτει στην αγκαλιά του Ακύλα Μεγαρίτη, δεν μπορείς να μην αναρωτηθείς τι στο καλό θα γίνει στον τρίτο κύκλο και πόσα μυστικά κρύβει ακόμη αυτή η οικογένεια.

Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Κωνσταντής αλλάζουν επάγγελμα- Η νέα ζωή στη Λάρισα


https://www.instagram.com/p/CRI5a1UgeMu

Η Μυρσίνη πέφτει στην αγκαλιά του Ακύλα Μεγαρίτη με τις «ευλογίες» του Δούκα

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό ο Ακύλας Μεγαρίτης θα εγκατασταθεί στο Διαφάνι και μάλιστα στο αρχοντικό των Σεβαστών. Δούκας και Μυρσίνη έχουν μετακομίσει στη Λάρισα μετά τη μαύρη νύχτα του Διαφανίου και τους θανάτους των Μιλτιάδη και Ανέτ, με τον Δούκα να προσπαθεί να κερδίσει και πάλι όσα έχασε.

Σύμμαχο στα σχέδιά του θα βρει αυτή τη φορά των Ακύλα Μεγαρίτη, με τον οποίο θα συμμαχήσει προκειμένου να γίνει και πάλι ο άρχοντας του κάμπου. Ακύλας και Μυρσίνη θα έρθουν πιο κοντά αφού έχουν έναν κοινό εχθρό και αυτός δεν είναι άλλος από τις αδερφές Σταμίρη.

Πώς θα αντιδράσει όμως ο Δούκας Σεβαστός;

Όπως έχει αναφέρει το προηγούμενο διάστημα σε συνέντευξή του ο Λεωνίδας Κακούρης, εκείνος και η Μυρσίνη έχουν αλλάξει στον τρόπο που βλέπουν τα πράγματα και αυτό οφείλεται σε όσα πέρασαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιοδικό Τηλέραμα, ο Δούκας δεν είναι πια ο ίδιος στις Άγριες Μέλισσες και σίγουρα δεν είναι πια ο «κακός» της υπόθεσης, αφού έχει πέσει πια από τον θρόνο του. Στο άκουσμα πως Μυρσίνη και Ακύλας (aka Αιμίλιος Χειλάκης) έρχονται κοντά εκείνος παραμένει αποστασιοποιημένος.

Και αν θυμηθείς πως αντέδρασε όταν έμαθε την αλήθεια για τη Μυρσίνη και τον Κυπραίο, δεν τη λες σίγουρα λογική στάση αυτή. Τι συμβαίνει όμως ανάμεσά τους;

agries melisses spoiler mirsini doukas

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Δεν μένει άνθρωπος στο Διαφάνι! Τίνος είναι Μυρσίνη τα παιδιά;

Οι φήμες απιστίας και τα παιδιά που δεν είναι του Δούκα

Αν είσαι φαν των Άγριων Μελισσών θα θυμάσαι πως από τον πρώτο κύκλο κιόλας που έγινε γνωστή η ιστορία Μυρσίνης-Μιλτιάδη, υπήρχαν φήμες που έλεγαν πως ο Νικηφόρος δεν είναι παιδί του Δούκα (πλέον η φήμη αυτή υπάρχει και για την Πηνελόπη). Η αλήθεια είναι πως αν θυμηθεί κανείς πως έλκονταν ερωτικά από τον αδερφό του άντρα της και πως απατούσε κατ’ εξακολούθηση τον Δούκα με τον Θωμά Κυπραίο, δεν είναι να απορείς για το θέμα πατρότητας των δύο παιδιών.

Μήπως ο Δούκας κάτι ξέρει και γι’ αυτό κρατά παθητική στάση στη «σχέση» Μυρσίνης-Ακύλα;

Χαμός θα γίνει στην τρίτη σεζόν και όλοι περιμένουν να δουν πια τι θα συμβεί και πως θα εξελιχθούν τα πράγματα για τους ήρωες της σειράς.