Συγκινεί ο Νίκος Βέρτης: Το μήνυμα του τραγουδιστή για τις φωτιές στο Instagram (photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Συγκινεί ο Νίκος Βέρτης: Το μήνυμα του τραγουδιστή για τις φωτιές στο Instagram (photos)

Το post που συγκίνησε τους fans του.

Ακόμη μια μαύρη μέρα ξημέρωσε για την Ελλάδα με τους κατοίκους και τις πυροσβεστικές δυνάμεις να παλεύουν όλο το βράδυ με τις φλόγες, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά. Χιλιάδες κόσμος μετράει τις πληγές του από την πύρινη λαίλαπα, με μέτωπα που μαίνονται ακόμη σε Βόρεια Αττική, Μάνη, Εύβοια, Φωκίδα.

Celebrities και μη προσπαθούν με συντονισμένες δράσεις να συγκεντρώσουν και να αποστείλουν είδη πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους όλης της χώρας, ενώ ξενοδοχεία και παιδικές κατασκηνώσεις ανοίγουν τις πόρτες τους προς φιλοξενία των πληττόμενων.

Φωτιές στην Ελλάδα: H Mary Katrantzou κάνει παγκόσμια έκκληση για βοήθεια

Το μήνυμα του Νίκου Βέρτη στο Instagram συγκινεί

Σε μία κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε και ο Νίκος Βέρτης, με το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται.

«Μετά την πολύ δυσάρεστη κατάσταση των ημερών, αποφασίσαμε να αναστείλουμε τη λειτουργία του καταστήματος και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το Σάββατο 21 Αυγούστου.

Προςευχόμαστε για όλες τις ψυχές να μείνουν εκτός κινδύνου, όμως και για την πλούσια βλάστηση και φυσικά, τις περιουσίες που με τόσο κόπο απέκτησε ο καθένας ξεχωριστά. Ο καθένας μας ας βοηθήσει όπως και όσο μπορεί με τον δικό του τρόπο», έγραφε το post που έκανε ο τραγουδιστής.


https://www.instagram.com/p/CSPv9EaM0uf

Τα σχόλια αποθέωσης στην ανάρτηση

Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση της εν λόγω δημοσίευσης, οι fans του Νίκου Βέρτη έσπευσαν να σχολιάσουν την κίνησή του μιλώντας για ήθος και ανθρωπιά, που λείπει από πολύ κόσμο στις μέρες μας.

Οι μέρες είναι δύσκολες και λίγη μουσική θα σου φτιάξει τη διάθεση, και θα σε κάνει να ξεχαστείς από όλα αυτά που συμβαίνουν εδώ και μία εβδομάδα.



Δες στη gallery παρακάτω μερικά από τα σχόλια που έκαναν στον τραγουδιστή.